Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Хороскопски знакови са којима није лако бити у вези: Воле самосталност и тешко се везују

Сваки знак Зодијака доноси са собом јединствене особине и склоности које могу бити изазовне за компатибилност са другим знаковима.

1721564351_shutterstock_2141763183-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Када је реч о астролошким знацима с којима може бити изазовно успоставити стабилан однос, комплексност њихове међусобне динамике често излази на површину.

Различите потребе, начини изражавања емоција и стилови комуникације могу довести до неспоразума и конфликата у вези. Разумевање ових динамика може помоћи у бољој навигацији кроз потенцијалне изазове и пружити основу за изградњу здравијих и хармоничнијих односа.

Девица

Девица не верује да ц́е јој однос пружити оно што она заиста жели. Односи са њом слични су правном процесу. Биц́ете детаљно проучавани са свих страна и научиће све ваше тајне, слабости и страсти. Девица је такође субјективна. Више воли да вас држи у руци, јер воли да осец́а да је све под њеном контролом. Скоро је немогуц́е отворити је, јер је превише фиксирана на самоконтролу.

Шкорпија

Шкорпија је веома страствена, и хладнокрвна у вези. Може бити врло љубазна и нежна сада, а након једног тренутка одвојена и љута. Често мењају расположења и непредвидиве су. Шкорпија активно брани своје срце пре него што се отвори некоме, и не дозвољава себи да буде прихватљива за љубав. Морац́ете напорно радити да пробијете одбрамбени штит неповерења.

Стрелац

Стрелац не воли да буде везан, он је обожавалац блиских, али не обавезујућих веза. Воли процес удварања и почетне фазе односа, а онда избегава партнерство. Стрелчеви воле флертовање и упознавање нових људи, уместо озбиљне везе. Такође је неспретан и врло импулсиван.

Јарац

Јарац би био лакши у вези да није толико опрезан. Његова практична природа влада у свим областима, осим у љубави која подразумева ризик, па је Јарцу тешко да одлучи. За Јарчеве, много је сигурније да уђу у необавезујуц́у везу, уместо да буду везани за некога и да се плаше да ц́е бити повређени. Јарац се превише пословно понаша на љубавним састанцама. Састанак са новим партнером може бити више као интервју него састанак, јер Јарац је методичан и конзистентан. Верује својој глави много више него срцу.

Водолија

Водолија је независни знак. Поред тога је отуђена особа, која више воли да буде сама, уместо да буде рањива према некоме. Некада су хладни и далеки. Желе да се заштите од болова или неспоразума, тако да су врло компликоване особе. Отуђење и бројне маске не дозвољавају његовим потенцијалним партнерима да га разумеју.

(Женски магазин)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas