Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскопски знакови који НИКАДА не би опростили превару: Од њих то не очекујте

Свака веза на свом путу наилази на препреке, од мањих или вец́их несугласица, до тренутака када једноставно нема комуникације.

1727185602_shutterstock_2341256617-3-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Али, понекад ствари постану још горе и морате одлучити да ли да опростите партнеру који вас је преварио или да раскинете. Оваква велика одлука може зависити од многих фактора, али ваш хороскопски знак може указивати на то да ли ц́ете моц́и да оставите неверство иза себе.

И док за неке знакове опраштање можда није тежак задатак, за друге је немогуц́е наставити везу након неверства.

Ован

Ован је неверни Тома зодијака! Можда ц́е рец́и да опрашта партнерово неверство, али у стварности, његов ум ц́е се борити да му истински опрости. Иако се нец́е замерити, може дуго да осец́а љутњу и огорченост. Истина је да вас нико не тера да опростите неверство, па је најбоље што Ован у овом случају може да уради јесте да буде искрен према себи.

Близанци

Неки људи су савршено срец́ни у вези у којој сваки партнер вец́ину времена ради своје ствари. Међутим, као Близанци, вероватно желите ексклузивнију посвец́еност. Близанци немају времена за губљење на људе који им нису 100% посвец́ени. Стога, ако открије неверство, вероватно не може да превиди инцидент. До ове одлуке ц́е доц́и користец́и логику уместо емоција.

Девица

Девице по природи решавају све проблеме, па се често осец́ају као да могу да савладају сваки проблем који им се нађе на путу. Али када је у питању неверство, Девице се осец́ају беспомоц́но. Одмах почињу са самокритиком и питају се што се то догодило и шта су могле да ураде да то спрече. Тако почиње процес размишљања који на крају доводи до неспособности да опросте не само свом партнеру, вец́ и себи. Иако може бити примамљиво кривити себе за неверство, побрините се да себи пружите исту бригу и љубав коју пружате онима око себе.

Шкорпија

Шкорпија никада нец́е заборавити и никада нец́е опростити превару партнеру. Они су један од знакова који се јако љуте и вероватно ц́е се осветити особи која их је повредила. 

Водолија

Водолија је ваздушни знак и често му је тешко да формира и одржава блиске односе са другима. Међутим, једном када одлучи да се посвети другој особи, дубоко воли. Стога, неверство може бити посебно болно за представнике овог знака. Ако осете да их је партнер издао, повуц́и ц́е се и затворити врата.

(Женски магазин)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas