Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХОРОСКОП ЗА 2025. ГОДИНУ: Три хороскопска знака очекује велики успех на љубавном и пословном плану

Сазнајте јесте ли међу три миљеника Зодијака у надолазећој години

1728466710_shutterstock_2452713483.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Према астролошким прогнозама за 2025. годину, три хороскопска знака могу очекивати највише успеха на пословном и љубавном плану. Комбинација повољних планетарних транзита, личних карактеристика и развојних циклуса донеће им изванредне прилике.

Ове прогнозе темеље се на кретањима важних планета као што су Јупитер, Сатурн и Венера, који значајно утичу на главне животне сфере, као што су каријера и љубав. Кључ је у препознавању прилика у правим тренуцимакао и у усклађивању својих циљева с енергијама које ће бити присутне кроз 2025. годину.

БИК

Биковима ће 2025. бити година изузетног напретка на пословном плану. Јупитер, планета среће и експанзије, пролазиће кроз њихову кућу каријере од маја до краја године. То значи раст у пословном смислу, посебно у подручјима која захтевају креативност и стабилност. Посебно ће важни бити јул и август, када ће бити прилика за напредовање, преговоре или почетак нових пројеката. Искористите овај период за инвестирање у дугорочне планове, јер ће ваша практичност и упорност бити награђени.

Уран ће наставити свој пролазак кроз Бика, што доноси непредвидљиве, али узбудљиве промене. За Бика, који воли стабилност, ово ће бити година када љубавни живот постаје динамичнији. Посебно повољно раздобље бит ће у марту и априлу, када ће Венера, планета љубави, додатно појачати романтичне вибрације. Неочекиване прилике за љубав или учвршћивање постојећих веза могу се догодити управо тада.

ЛАВ

Лавови ће 2025. године имати великих прилика за раст и препознатљивост, јер ће Сатурн, планета одговорности и структуре, ући у њихову кућу каријере у јуну. Сатурн ће од њих тражити озбиљан приступ и преданост, али доноси и дугорочне награде за труд. Лавови који су спремни уложити напор могу очекивати признања, напредовање и чак промену улоге која им доноси више моћи и одговорности. Најсрећнији месеци за пословни раст бит ће септембар и октобар.

На љубавном плану, Венера ће пролазити кроз Лава у јулу и августу, што је идеално време за љубав и романтику. Тај период доноси интензивне страсти и могућности за нове љубавне везе или продубљивање постојећих. Посебно повољно време за љубав је средином јула, када ће Венера формирати хармоничне аспекте с Марсом, што доноси страст, али и склад у односима.

СТРЕЛАЦ

Следећа, 2025. година доноси значајне пословне промене и прилике, посебно захваљујући повољном утицају Јупитера. Јупитер, њихов владар, пролазиће кроз њихову кућу рада и свакодневних активности у првој половини године, што доноси могућности за развој, учење и проширење пословних пројеката. Април и мај су кључни месеци за пословне промене и преузимање нових изазова. Можете очекивати напредовање или ширење послова на међународном нивоу.

Стрелчеви ће на љубавном плану доживети невероватне тренутке. Венера ће од маја до јула пролазити кроз њихову кућу партнерства, што значи да су ти месеци идеални за развој односа, било нових или већ постојећих. Мај и јун доносе посебну хармонију, и то је савршен период за улазак у озбиљније везе или чак планирање заједничке будућности.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas