Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп У АПРИЛУ 2024 шаље праву љубав: Неће поштедети ни заузете

Астрологија открива који знаци хороскопа ће упознати праву љубав у априлу 2024. године

1710597062_horoskop.jpeg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Месечни хороскоп за април 2024. године каже да нам стиже један од најважнијих периода. Обележиће га чак шест кључних астро догађаја, а када је љубав у питању, четири знака хороскопа ће упознати сродну душу. Хороскоп открива да је реч о Бику, Лаву, Девици и Ваги. Ако сте рођени у неком од тих знакова, прочитајте шта вас чека!

БИК

Астролози предвиђају да ће се живот Бика променити од априла 2024. Бићете испуњени љубављу. Ова година ће генерално бити мирна, али то не значи да ће везе постати досадне. Ако сте заузети, живећете срећним и испуњеним животом без свађа и стреса. Ово је сјајно време да се припремите за новог члана породице. Бикови који су соло, могу да се утеше чињеницом да је њихов будући партнер већ у близини. Није битно да ли су га упознали сад или се познају од раније, карактери ће бити веома слични. Хороскоп вас саветује да редовно идете на састанке, групна окупљања или друштвене догађаје на које сте позвани.

ЛАВ

Ако се плашите јер је прошла година донела превише љубавних проблема, отклоните страх. Радоваћете се што ће април 2024. бити другачији. Многи људи ће вас тражити ако сте слободни, а све како би пронашли партнера са којим имају слична уверења и начин живота. Појава ове особе може да изазове снажну вибрацију у "крхким" срцима Лавова, што може да доведе до брзог брака. У међувремену, заузети Лавови могу да се суоче са неким потешкоћама. Хороскоп каже да ће то бити мањи сукоби који могу лако да се реше.

ДЕВИЦА

Од априла 2024. имаћете много среће у љубави! Важно је да будете опрезни, каже хороскоп, јер не треба да судите о другима само на основу њиховог изгледа. Конкретно, почетак априла је време када можете да започнете нову везу или пронађете партнера. Заузете Девице треба да планирају романтичне догађаје и изненађења за своје партнере, као што су посебни поклони или кратко путовање. Осим тога, од априла до средине јуна, Девице могу донекле да забораве да и даље имају романтичног партнера. Потрудите се да покажете другој особи да су ваша осећања бескрајна и непроменљива.

ВАГА

Април 2024. године биће идеално време да започнете нову везу. Захваљујући Јупитеру, можете да сретнете своју вољену особу било када и било где. Ово је месец када ће љубавни живот просто блистати! Да бисте имали слатку и романтичну љубавну причу, потрудите се да отворите своје срце и дозволите осећањима других да утичу на вас. Осим тога, требало би да избегавате да се понашате импулсивно у љубави јер на тај начин може брзо да избледи. Савет за заузете Ваге - одрекните се свих афера и посветите се свом тренутном партнеру да бисте се осећале истински вољено.

(Мондо)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas