Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДРЕВНИ РОМСКИ ХОРОСКОП ЗА ЈУН 2024. ГОДИНЕ: Сазнајте какве вам се промене спремају наредног месеца

Ромски хороскоп такође има 12 знакова и важи за један од најпрецизнијих

1716990642_Foto-Shutterstock-romski-horoskop.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Древни ромски хороскоп има 12 знакова као и хороскоп који познајемо, али то му је једина сличност са стандардним Зодијаком. Ромски хороскоп обавијен је посебним магичним велом и може да каже целу истину о свакој особи с невероватном прецизношћу, а шта чека сваки знак у јуну 2024. за WДаy.ру припремила је астролошкиња Галина Јанко.

Путир (21. 1 – 19. 2)

Универзум је на вашој страни - спреман је да вас буквално обасипа срећом. Енергије су усклађене у вашу корист, рафали неочекиване радости ће вам осветлити пут. Почетак лета је идеално време да покажете храброст и одлучност. Свака прилика је примамљива, а ви сте спремни да је у потпуности искористите.

Штит (20. 2 – 20. 3)

Ромски хороскоп вас позива на акцију: време је да се докажете на послу. Не плашите се експериментисања и доносите смеле идеје за сто - тим ће вас подржати. Усклађивање енергија обећава велико узбуђење у вашем личном животу. Ако још увек нисте у вези, обратите пажњу на околину. Срећа је можда ближа него што вам се чини – само треба да пружите руку да бисте је ухватили.

Бодеж (21. 3 – 20. 4)

Недавна достигнућа су постала снажан мотив за вас, подстичући вас на нова достигнућа. Међутим, важно је да објективније процените свој потенцијал. Не опуштајте се, чак и ако је срећа на вашој страни. Лењост може постати озбиљна препрека успеху. Пред крај месеца, обавезно размислите о томе да узмете мало слободног времена да бисте напунили батерије.

Венац (21. 4 – 20. 5)

Увек сте стављали интересе других људи изнад својих, понекад потпуно заборављајући на своје потребе. Али сада, захваљујући активној планетарној коњункцији, поново промишљате вашу сферу вредности. Одустајете од улоге вечите жртве и почињете да браните своја права. Дошао је тренутак када треба да ставите тачку на потчињавање другима и ојачате своју позицију појединца достојног поштовања.

Свећњак (21. 5 – 20. 6)

Проблеме на послу или у породици доживљаваћете као прилику за лични раст и лако ћете се носити са њима. Увек сте спремни да пронађете нестандардна решења за све ситуације са којима ће вас судбина суочити. Висока осетљивост и природни шарм чине вас популарним и траженим у друштву.

Точак (21. 6 – 21. 7)

Неко од ваших нових познаника или колега покушаће да вам одузме све време, али овог пута ћете сами себе изненадити вештом и лукавом одбраном својих граница. Ако сте тек почели да излазите са неким, приметићете детаље који ће вас уверити да сте направили прави избор. Важно је пронаћи компромисно решење за превазилажење свих проблема који се појаве.

Звезда (22. 7 – 22. 8)

Ваши планови могу изгледати превише амбициозни, али унутрашње самопоуздање ће вам рећи како да их спроведете. Оно што се дешава овог месеца можда неће одмах донети материјалне резултате. Али то ће дефинитивно отворити нове могућности, омогућавајући вам да искористите своје скривене ресурсе.

Звоно (23. 8 – 22. 9)

Особа коју сретнете у необичном окружењу може постати ваш блиски пријатељ или чак романтични партнер. Необичан енергетски утицај на ваш знак указује на то да ћете имати сличне идеје и много заједничких визија за живот. Можда ће се међу вама појавити посебна веза: нећете то моћи да објасните речима, али ћете осетити снажну привлачност.

Новчић (23. 9 – 22. 10)

Немојте се узнемирити ако изгубите нешто вредно у блиској будућности. Можда ће оно што добијете у наредних неколико дана надокнадити тај губитак. Положај кључних планета у вашем знаку указује на то да пажљивим претраживањем можете пронаћи нешто још вредније и корисније. 

Дугачки бодеж (23. 10 – 21. 11)

Јун обећава да ће бити вема заузет и буран, па ћете морати да се организујете. Током овог периода, важно је запамтити о свом здрављу: не заборавите на одмор и одржавајте кондицију. До 20. у месецу ситуација ће се стабилизовати, а ви ћете имати прилику да одете на дуго очекивани одмор. Покушајте да своје слободно време проведете онако како сте сањали да бисте се вратили на посао освежени и пуни енергије.

Секира (22. 11 – 21. 12)

Време је да напустите старо и отворите се новим могућностима. Не хватајте се за прошлост и не плашите се да идете напред, јер у јуну све промене имају за циљ само најбоље. Ништа не траје вечно, а сада вам је веома важно да тражите нове путеве за развој. Најбоље тек долази. Једном када се ослободите прошлости, ући ћете у нову енергију и могућности.

Потковица (22. 12 – 20. 1)

Понекад је тешко доносити одлуке, посебно када немате све информације које су вам потребне. Међутим, то су ситуације у којима ћете се снаћи. Важно је да укључите друге људе и замолити их да поделе своја гледишта. Размена идеја може довести до опција које можда нисте ни разматрали, али ће свима бити од користи. Важно је да буде јасно шта тачно желите да постигнете.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas