Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Долази ТРЕЋИ РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР, а на два знака ће посебно утицати: Избегавате доношење озбиљних одлука

Ретроградни Меркур је један од најважнијих астро догађаја у години, а у 2024. ова планета ће укупно четири пута бити у ретроградном ходу. Ускоро, тачније у периоду од 5. до 27. августа Меркур ће трећи пут ове године бити ретроградан и са собом доноси велики утицај на различите аспекте нашег свакодневног живота, посебно на комуникацију, технологију и личне односе.

1721911705_shutterstock_2341256617-2-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Хороскоп за све знаке Зодијака када је на снази ретроградни Меркур увек је сличан, односно савет астролога је да више пута преиспитате своје планове, будете опрезни и избегавате доношење озбиљних одлука или потписивање важних уговора.

Познато је да овај период доноси изазове, али уједно нуди драгоцену прилику за лични раст и развој. Фокусирајте се на исправљање грешака из прошлости, усавршавање планова и побољшање комуникацијских вештина.

Ретроградни Меркур ће и од 5 до 27. августа, као и увек уосталом, утицати на све хороскопске знакове, али на два знака ће оставити посебно снажан утицај - Девице и Овнове. Доноси им буран, турбулентан и нимало пријатан период.

Девица

Девице, са својом природном склоношћу ка прецизности и анализи, посебно ће снажно осетити ефекте ретроградног Меркура. Припадници знака осетиће појачану потребу за савршенством, а како је она и овако огромна, сигурно ће вас довести до повец́ане анксиозности и фрустрације.

Претерана самокритичност, али и потреба да критикујете друге и тражите им грешке, може довести до великих неспоразума и сукоба, посебно у односу са блиским људима.

Савет астролога је да прихватите недостатке и грешке јер су неизбежне и саставни су део учења и раста. Посматрајте их као прилику за побољшање.

Ован

Током овог периода, Ован ће се суочити са повећаним стресом, углавном због њихове природне импулсивности и директности. Ретроградни Меркур може да погорша проблеме у комуникацији, што доводи до размирица и неразумевања како на послу, тако и у личним односима.

Неопходно је да застанете и размислите пре него што предузмете било какву акцију. Свађе које уследе у наредном периоду могу оставити дубоко непријатан траг у вашим животима. Зато вежбајте стрпљење и толерантнији приступ према другима, то ће вам помоћи да прегурате овај турбулентан период.

(Блиц Жена)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas