Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ДОЛАЗИ ЦРНИ МЕСЕЦ У ВАГИ! У наредних 9 месеци чека нас пуцање по шавовима и фаталне љубави

Следи нам турбулентан период у породичним и брачним односима.

1720512176_shutterstock_1141143581--1-.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Црни Месец или Лилит ушао је у Вагу и ту остаје наредних девет месеци сасвим довољно да направи дар - мар у нашим животима. Како је Вага 7. поље природног хороскопа која је задужена за љубавне односе до краја марта 2025. биће врело у кревету, многи ће искусити фаталне љубави, али и пуцање по шавовима и афере које брзо бивају откривене.

Најгоре ће проћи парови који већ дуго времена животаре без истинских емоција, а неспремни да започну нову животну фазу. Њима долази крај који је одавно на видику.

Легенда о Лилит

Према легенди Лилит је била прва Адамова жена направљена од земље као и он која је желела да има иста права као и он. Због тога је одбачена и прогнана, па је Бог од Адамовог ребра створио Еву.

У астрологији, Лилит се сматра за други тамни Земљин сателит који се креће на удаљенијој орбити од Месеца због се не види па носи име Црни Месец. Лилит у астрологији представља исконску страст, ванбрачне афетре, љубавницу, освету, борбу за женску права, деструктивну силу којој мушкарац не може да одоли и која руши све пред собом.

Биће ово период скандала и ванбрачних афера

Кад се нађе у знаку Ваге који је 7. поље природног хороскопа који симболизује љубав и по својој природи тежи балансу то значи да наредних девет месеци у љубавним односима следи турбулентан период између онога што имамо и онога за чим жудимо.

Лилит у Ваги ће узбуркати страсти, потиснуте снове који, кад се појаве на површини наше свести, добијају огромну снагу и доминирају нашим постпуцима.

Зато ћемо у наредних девет месеци бити сведоци бројних скандала јавних личности, пуцања вишедеценијских бракова због прељубе и жеље да задовољмо оно исконско у нама.

Лилит је важна тачка у наталном хороскопу и њена позиција говори о ономе што је најдубље скривено у подсвести. Она описује наша инстиктивна понашања, се*суалност, егоизам и потребу за деструкцијом.

Посебно критичан период ће бити око 4. септембра

Она не може бити спутана, па се мушкарци жене Евом која представља тип жене која ствара породицу, а потајно жуде за Лилит коју бирају за љубавницу.

Посебано опасан биће период око 4. септембра када ће се Венера као владар знака Ваге спојити са Лилито што ће дуплирати њену енергију и снагу.

(Стил/Срећна република)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas