Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 7. СЕПТЕМБАР: Лав размишља о приватном послу, Јарца мучи несаница

Сазнајте шта вам доноси улазак Месеца у Шкорпију, шта вас у суботу 7. септембра очекује на послу, у љубави, на здравственом плану, у дому и породици, односу са члановима породице...

1725691962_213939_shutterstock-482471131_f.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ПРЕПОРУКА: Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак (који је заправо прецизнији јер прати прелазак Месеца преко ваших астролошких кућа), као и Месец (уколико знате где се налази у вашем хороскопу), како бисте добили што комплетнију слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

 
Ован (21. 3 - 20. 4)

Месец у знаку Шкорпије, у који "пада" кућа финансија, прави тригон са Марсом, доносећи вам успех ако ваше занимање има везе са спортом, медицином, руковањем новцем. Посвећени сте љубавном партнеру, као и члановима породице. Главобоља.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Позиција Месеца у кући партнерских односа неповољно утиче на однос са вољеном особом, доносећи сумње, љубомору, посесивност. Напет аспект са Ураном у вашем знаку упозорава на могуће расправе са женама, као и нагле промене планова. Више шетајте.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Секстил између Месеца у Шкорпији и вашег владаоца Меркура, који управља вашим финансијама, у преподневним сатима, одговара мајским Близанцима. Сусрет са неким кога познајете преко пословних контаката, прераста у озбиљну везу. Несаница.
 
Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец прелази преко знака Шкорпије, који захвата кућу љубави и креативности, и прави сјајан аспект са Марсом у вашем знаку, доносећи вам увећање прихода. Емотивни партнер импулсивно реагује на неки ваш предлог.
 
Лав (23. 7 - 22. 8)

Позиција Месеца у кући приватног живота и Меркура најављује могућност покретања приватног бизниса. Подложнији сте утицају вољене особе и прихватању њених ставова. Аспекти вашег владаоца Сунца по подне утичу на бољи однос са партнером. Бол у леђима.
 

Девица (23. 8 - 22. 9)

Меркур, планета комуникација, владалац вашег знака, пре подне формира секстил са Месецом у кући бизниса и краћих путовања, доносећи вам договор са особом на положају. Рак вам шаље романтичну поруку. Проверите крвну слику.
 
Вага (23. 9 - 22. 10)

Месец у кући посла прави тригон са Марсом у кући каријере, доносећи вам успешан договор са надређенима а Јупитер у кући идеја, нове паралелне или хонорарне ангажмане. Један Стрелац жели да вас види што пре. Више се одмарајте.
 
Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Месец у вашем знаку образује тригон са вашим владаоецм Марсом у деветој кући, доносећи вам контакте са странцима и одлазак на краћи пут. Прилагодите се жељама вољене особе, нарочито ако се ради о једном Бику. Бол у леђима.
 
Стрелац (23.11 - 21. 12)

Ваш сувладалац Нептун, у кући приватног живота формира изазован аспект са Месецом у кући препрека, па није тренутак да инсистирате на започињању неке самосталне делатности. Новац вам стиже преко некретнина и краћих путовања. Уносите више витамина.
 

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Месец прелази преко куће неочекиваних ситуација образујући квадрат са Плутоном у вашем знаку, па би требало да избегавате расправе са женама. Стара симпатија поново жели да уђе у ваш живот. Избегавајте непотребне трошкове. Несаница.
 
Водолија (21. 1 - 19. 2)

Аспект између Месеца у кући каријере и вашег владаоца, ретроградног Урана у Бику, доноси вам зараду преко некретнина, архитектуре, странаца. Позиција Сунца које управља партнерским односима, упозорава на трзавице са вољеном особом.
 
Рибе (20. 2 - 20. 3)

Напет аспект између Месеца у деветој кући и вашег владаоца, Нептуна, упозорава да се прилагодите новим околностима уколико планирате наставак сарадње са странцима. Сусрет са особом која често путује због посла. Пазите се у саобраћају.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas