Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 12. ОКТОБАР: Вага и Водолија да избегну непотребне трошкове

САЗНАЈТЕ шта вам доноси Месец у Водолији, шта вас у суботу 12. октобра очекује на послу, у љубави, на здравственом плану, у дому и породици, односу са пријатељима...

1728714952_f14e44d7479bebea4ce7325b8d744b59b913ed7c.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ПРЕПОРУКА: Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак (који је заправо прецизнији јер прати прелазак Месеца преко ваших астролошких кућа), као и Месец (уколико знате где се налази у вашем хороскопу), како бисте добили што комплетнију слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.


 
Ован (21. 3 - 20. 4)
Са Месецом у 11. кући ваш друштвени живот постаје богатији, стичете нове пријатеље и успостављате нове пословне везе. Квадрат с Венером, владаоцем партерских односа, наговештава страствени сусрте са неким ко носи униформу на раду.

Бик (21. 4 - 21. 5)
Месец у десетој кући у инкоњункцији са Марсом, доноси вам расправе са вољеном особом. Непланирани издаци Биковима који се баве интелектуалном делатношћу или често путују због посла. Добро размислите пре доношења одлуке о сарадњи са странцима.


 
Близанци (22. 5 - 21. 6)
Месец у Водолији ујутру образује напет аспект с вашим владаоцем Меркуром, планетом бизниса, доносећи вам преокрет у договору са странцима. Позиција Венере, која управља вашим љубавним животом, наговештава сусрет са заузетом особом.


 
Рак (22. 6 - 22. 7)
Са вашим владаоцем Месецом у осмој кући, правите амбициозне, планове када је реч о инвестицијама у нове пројекте. Квадрат са Венером, владаоцем ваше каријере, упозорава приватнике да буду опрезнији приликом закључивања договора о сарадњи.

Лав (23. 7 - 22. 8)
Месец у Водолији прави напет аспект са Венером, владаоцем ваше каријере, упозоравајући на неспоразуме са надређенима и ванредне трошкове. Вољена особа жели да с вама подели размишљање о плановима са каријером. Несаница.


 

Девица (23. 8 - 22. 9)
У јутарњим сатима, Месец образује напет аспект с вашим владаоцем Меркуром у шестој кући, доносећи вам проблеме са сарадницима. Новац вам стиже преко интелектуалних и услужних делатности, као и здравства. Осетљиви мокраћни канали.
 

Вага (23. 9 - 22. 10)
Месец који управља вашом каријером, у напетом аспекту са вашим владаоцем Венером, доноси вам сусрет са атрактивном особом преко пословних контаката. Избегавајте непотребне трошкове. Проводите више времена у друштву пријатеља.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)
Са Месецом у кући приватности под утицајем Венере из вашег знака, новац вам притиче али и одлази на непланиране трошкове. Романтичан сусрет са лекар(к)ом, уметником или неким ко се бави научним радом. Уносите више витамина.


 
Стрелац (23.11 - 21. 12)
Месец у кући менталног стања, прави напет аспект с Марсом у кући финансија и ризика, упозоравајући на опрез када је реч о новим аранжманима са странцима. Тригон с вашим владаоцем Јупитером, подстиче вашу жељу за путовањима и трошењем новца.


 

Јарац (22. 12 - 20. 1)
Месец, владалац партнерских односа, прави добар аспект с вашим владаоцем Сатурном, чинећи вас спремним за договор са емотивним, али и пословним партнером. Позиција Венере, која управља вашом каријером, доноси вам ванредне трошкове.

Водолија (21. 1 - 19. 2)
Месец у вашем знаку у квадрату са Венером у деветој кући, води вас на пут и доноси ванредне трошкове преко пословова са странцима. Слободни, у вечерњим сатима, могу да упознају атрактивну особу која ће им се допасти на први поглед.


 

Рибе (20. 2 - 20. 3)
Месец у 12. кући, прави сјајне аспекте са вашим владаоцима, Нептуном и Јупитером, доносећи вам сјајне шансе у пословима са некретнинама и грађевинским радовима. Позиција Меркура, владаоца партнерских односа, доноси трзавице са партнером.

Новисти

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas