Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 28. МАРТ: Близанце мучи несаница, Девица да пази шта потписује

Сазнаје шта вам дневни хороскоп предвиђа за четвртак 28. март, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће да вас служи здравље...

1711609045_1def646dcc51cc9e14dfcfcecb0c2940210015f2.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец у Шкорпији вам доноси зараду али и непланиране трошкове, ако ваш посао има везе са руковањем новцем или носи одређену дозу ризика. Избегавајте расправе са женама. Будите опрезнији када планирате аранжмане са странцима.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Пословна ситуација налаже да припазите на трошкове. Позиција Месеца "преко пута" Урана у вашем знаку, упозорава да се клоните расправа са љубавним партнером, нарочито ако се ради о Јарцу. Проводите више времена у природи.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Са Месецом у астролошкој кући свакодневице, највише времена трошите на рутинске послове, нарочито ако се бавите услужном делатношћу. Брачни или дугогодишњи партнер показује знаке љубоморе и посесивности. Несаница.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Транзит Месеца преко астролошке куће љубави и креативности, слободнима доноси контакт са млађом особом преко интернета, а заузетима захлађење односа са брачним партнером. Могући су неспоразуми са женама. Проверите хормонски статус.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Позиција Месеца у астролошкој кући приватности, доноси вам трзавице са партнером и члановима проодице. Аспекти Венере, планете љубави али и новца, наговештавају страствени сусрет са Овном. Новац вам пристиже преко аранжмана са странцима.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Ако намеравате да постигнете добар договор са странцима, добро проучите уговор који ћете евентуално да потпишете. Паралелни или хонорарни аранжман доноси вам увећање прихода. Спој Венере и Нептуна доноси вам љубавни занос.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Месец који управља вашом каријером, чини вас чини предузимљивијим и ефикаснијим, када се ради о пословном договору са странцима. Позиција вашег владаоца Венере, доноси вам шансе за зараду али и за ванредне трошкове.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Месец прави опозицију са Јупитером и Ураном, чинећи вас склоним претеривању у трошењу новца, а на емотивном плану склоним драматизовању. Наглашен знак Риба доноси вам успех ако се бавите креативном делатношћу или спортом. Несаница.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Позиција Месеца наспрам вашег владаоца Јупитера, подстиче вашу интуицију али и инспирацију и мотивацију, ако се бавите уметношћу, науком. Могуће расправе у дому. Не препоручује се подизање кредита. Добијате позив за излазак од Водолије.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Тригон између Месеца и вашег владаоца Сатурна, доноси вам зараду преко грађевинских и послова са некретнинама, сређивања ентеријера. Сусрет са младоликом особом која често путује због посла. Проводите више времена са пријатељима.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Ваш владалац Уран, симбол више силе, у опозицији са Месецом у Шкорпији, подстиче вашу потребу за доношењем важних одлука.Будите опрезни приликом склапање договора. Сусрет са привлачном особом која носи униформу на раду. Главобоља.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Са четири планете уваше знаку, не можете остати непримећени, нарочито у друштву супротног пола. Позиција Месеца доноси вам увећање прихода преко контаката са странцима, мада неко жели да вас онемогући у реализацији пословног плана. Више шетајте.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas