Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДАМЕ РОЂЕНЕ У ОВА 2 ХОРОСКОПСКА ЗНАКА ЧЕКА ДУГ И СРЕЋАН ЖИВОТ: За једну кажу да је мудра и мрачна, а друга "мачка која хода сама"

Астролози сматрају да су жене рођене у овим хороскопским знаковима посебне и да их чека дуг и срећан живот.

1721983383_shutterstock_2393695557.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Једној је владар Јупитер, планета среће и обиља, а другој Плутон, планета мистерије, таме, подсвести.

Шкорпија

Овај хороскопски знак је необично мудар, допадљив и има посебну енергију. Романтична веза са Шкорпијом је експлозивна мешавина страсти и интелекта. Она је сексепилна, моћна и зна шта жели! Привлаче особе оо себе, често су у центру пажње и знају како да добију оно што желе. У души су нежни романтичари, али то не демонстрирају свима. Сва њихова романса и искрена љубав припашће само једној особи, оној која заиста заслужи њихово срце.

Потребна им је особа којој могу да се отворе и која ће постати део њиховог унутрашњег "ја", неко ко задржава сопствену индивидуалност и независност. Када пронађу ову срећу у љубави, Шкоприје су невероватно срећне и чека их блистава будућност.

Стрелац

Једном реченицом она је "мачка која хода сама". Више од свега цени слободу и независност. Одговорна је само за себе, своје потребе и живот. Иако није склона флертовању, веома јој је тешко да се одлучи за озбиљну везу.

Идеалан партнер за овај знак биће неко ко разуме њену жељу за слободом и неће га мучити љубомора или посесивност. Жена Стрелац цени слободу, ужива да има авантуре, путује, лако се прилагођава и прихвата промене. Када се са њом неко повеже на дубљем нивоу, схватиће колико је овај однос драгоцен.

(Курир.рс/СД/Ј.М.)

 

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas