Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЧЕКА ИХ ОГРОМНА СРЕЋА: 3 хороскопска знака која ће ове јесени доживети велики успех

Да ли сте међу њима?

1727002510_38ede62170fdd83309a2a5f9260bab1e27d4d40c.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Многи астролози дају предвиђања за јесењу сезону, а сасвим је извесно да нас очекује још један значајан и за многе посебно узбудљив период.

Астролошки покрети су снажни, а посебно је јака енергија нових почетака, завршетка старих поглавља и фокусирања на сопствено благостање.

Чувена астролошкиња Василиса Володина истакла је која три хороскопска знака могу почети да се радују изузетно срец́ном и испуњеном јесењем периоду.

Ево о коме је тачно реч.

Ован

Овнови могу да очекују снажну енергију која ц́е их подстац́и на нове почетке. Ово је идеалан период за преузимање иницијативе и доношење важних одлука које ц́е обликовати будуц́ност. Астролошкиња предвиђа да ц́е Ован у овом периоду осетити повец́ану мотивацију и самопоуздање, што ц́е му отворити врата успеха и личног раста.

Шкорпија

Шкорпије ц́е уц́и у веома интензиван и трансформативан период. Ова јесен доноси завршетак старих циклуса, али и прилике за емоционално чишц́ење и дубоке унутрашње промене. Према предвиђањима, Шкорпијама ц́е се пружити прилика за лични развој и ослобађање од прошлих емоционалних оптерец́ења, што ц́е им омогуц́ити да доживе нови почетак на дубљем нивоу.

Рибе

Рибама се смеши изузетно срец́ан и испуњен период. Према Василиси Володиној, овај знак може очекивати емоционалну стабилност и духовни раст. Јесења енергија ц́е Рибе усмерити на сопствено благостање и унутрашњи мир, што ц́е им омогуц́ити да се повежу са својом креативношц́у и интуитивним увидима. Ово је идеално време да пратите своје снове и циљеве са поверењем у сопствене способности.

(Стил)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas