Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЧЕКА ИХ НОВЕМБАР ПУН СВАЂА: Хороскопски знаци на које ће супротстављање Плутона и Марса највише утицати

Астрологија открива које знаке хороскопа чека кармичка свађа у новембру 2024. године. Будите опрезни варнице ће севати на све стране

1729084700_shutterstock_745153417--4-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

У новембру 2024. године стиже најтежи аспект који ће пренагласити емоције! Све се дешава због супротстављања Плутона и Марса, а то значи да поједине знаке хороскопа чека кармичка свађа. Погледајте да ли сте на листи!

ОВАН

Ваш владар Марс у стамбеном и породичном сектору је у тешкој опозицији са Плутоном. Очекујте озбиљне несугласице са неким од ауторитета у вашем животу. То би могао да буде рођак који ће вас "притиснути" да одустанете од неких личних принципа. Такође можете да се суочите са тешким изборима везаним за становање, каријеру и статус.

Мораћете да бирате између места где живите и за кога радите. На пример, може да вам буде понуђено пословно путовање у други град. Ако сте заузети, имате велике шансе да се суочите са избором места становања и начина даљег развоја заједнице.

РАК

Спремите се да браните своје приоритете, јер ће вас партнер у новембру критиковати као никада до сада и вероватно ће променити неке од уобичајених сценарија у вашој вези. Вероватно ће се много тога променити у вашим финансијама, чак до те мере да ће ваш послодавац понудити да промени олакшице и неке клаузуле осигурања у вашем уговору.

ВАГА

Очекује вас озбиљна расправа са партнером, а биће везана за финансије и циљеве којима свако од вас тежи. Мораћете вероватно да попустите. Марс на врху вашег статусног сектора сугерише да ваш партнер има одређени програм за личне циљеве и да је ваша визија породичног благостања потпуно другачија. Ако сада тражите пословног партнера, онда ћете се за сада суочити са сукобом и немогућношћу постизања договора.

ЈАРАЦ

Никада у вашем животу није било толико напетости као што вас чека у новембру 2024. године. Плутон у вашем знаку може да вас натера да прогурате личне амбиције и снове у везама. Цео новембар биће обојен вашим спарингом са партнером, као да је проналажење компромиса једноставно нереално. Кључни задатак је да решите питање места становања.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas