Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

АСТРОЛОШКА ПРЕДВИЂАЊА ЗА 2025 ГОДИНУ: Нумеролошкиња открила да према датуму рођења можете да правите план

Марс ће тестирати снагу свих, а посебно оних који желе да иду утабаним путем: Шта ће вам донети 2025, година Марса? нумеролошкиња наговештава који тестови вас очекују на основу датума рођења.

1725877263_shutterstock_2462810119.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Нумерологија нам открива шта нам доносе бројеви који нас окржују и устопу прате од рођења. Ако сада положите испит, покажете стрпљење и марљивост, онда ће вас 2025. натерати да будете активнији и да преузмете одговорност (тако да нећете моћи за све да кривите карму или ретроградни Меркур), рекла је Ирина Вакем, нумеролошкија, те истака који вас тестови очекују на основу датума рођења

Ово је година када ће бити важна отвореност за нове могућности и начине интеракције, рад на личним и професионалним вештинама, неговање сопствене индивидуалности, као и одржавање добрих односа са другим људима кроз бригу и оданост.

Што је човек прилагодљивији околностима, то боље, јер 2025. више није теорија, већ пракса – нова пракса! И само кроз њено искуство свака особа ће моћи да превазиђе било каква искушења.

Пошто смо прошли кроз општу причу, погледајте сада главне провере и задатке за 2025. према датум кад сте рођени:

Ако сте рођени 1, 10, 19, 28.
Изазови: Могући су сукоби због жеље за вођством и независношћу. Марс је тимски играч, док појединци воле да владају сами. Стога, година може у великој мери уздрмати ваш интегритет, показујући нове хоризонте лидерства и моћи.

Савет: Радите на себи и не дозволите да вас испровоцира нечије понашање и лаж.

Ако сте рођени 2, 11, 20, 29.
Изазови: Емоционалне флуктуације могу утицати на односе са другима. Можда ћете наићи на снажне емоционалне промене и осетити сасвим другачије палете осећања.

Савет: Развијајте емоционалну интелигенцију, покушајте да одржите хармонију. Посветите годину дана духовним праксама: посебно медитацији и јоги.

Ако сте рођени 3, 12, 21, 30.
Изазови: Могуће потешкоће у самоизражавању и креативним пројектима. Гдина 2025. може да сломи вашу стабилност, посебо оних рођених 3, и то у знању и поносу: Већина вас доживеће преокрет и из себе избацити креатора и генија.

Савет: Будите сигурни у своје идеје, тражите подршку од најмилијих и не плашите се да погрешите. Ваш ауторитет ће само ојачати ако на примеру покажете шта значи погрешити и како се носити са тим.

Ако сте рођени 4, 13, 22, 31.
Изазови: Рутински задаци могу вам створт осећај да стагнирате. Година ће вас буквално извући из ваше зоне удобности, нудећи нове начине и облике интеракције са светом. Повући се у своју љуштуру или бранити своје принципе значи озбиљно наштетити себи.

Савет: Одвојите време да се опустите и пронађете нове хобије. Немојте се давити у помагању пријатељима и вољенима, као што сте навикли. Дајте себи времена за своје вољене, али немојте се плашити да испробате нови приступ односима. Година 2025. је време за проширење уобичајених граница деловања и погледа на свет.

Ако сте рођени 5, 14, 23.
Изазови: Не можете да се концентришете због жеље за променом. Марс воли људе који се усуђују да ризикују, те само својом нестрпљењем, брзином и страшћу може долити уље на ватру. Дакле, тест ће издржати овај моћни талас вулканске лаве и усмерити га на креативне подухвате.

Савет: Научите да управљате својим временом и енергијом. Направите тактичке планове. Када бринете о свом телу, дајте предност физичкој активности, а не размишљању о томе шта бисте могли да предузмете.

Ако сте рођени 6, 15, 24.
Изазови: Потешкоће у породичним или романтичним везама. Али чак и тада, ако ваше околности дуго захтевале промене. Марс такође воли шестице. Њиховој енергији додаје сензуалност и нежност, страст и ватру. Сама страст и превара могу бити тест.

Савет: Посветите више пажње својим најмилијима, радите на компромисима, разговарајте о ономе што вас брине и обогатте свој живот романсом. То посебно важи за оне који су дуго у вези. Новост је могће постићи без застрањивања.

Ако сте рођени 7, 16, 25.
Изазови: Могућа изолација због интроспекције. Када лавина ватрене прашине крене, радије ћете се смрзнути у потпуном прихватању ситуације него покушати да јој се некако прилагодие и изборите са њом.

Савет: Одржавајте друштвене везе, делите своје мисли, не можете ићи у потпуну самоћу 2025. Свету ће заиста бити потребни ваши увиди и филозофија како би сварио све што се дешава и шта ће донети следећа година!

Ако сте рођени 8, 17, 26.
Изазови: Финансијске потешкоће или потреба за улагањем. Олуја ће упасти у конзервативни, стабилни свет рођених 8, што ће изокренути њихов устајали начин живота. Радна активност и нови финансијски хоризонти ће доћи до изражаја. Рођени ових датума не воле да покажу своје вођство, то је за њих као датост, дози изнутра. 

Савет: Будите пажљиви са својим трошковима, тражите нове изворе прихода, пренесите своје вредности и подигните своје управљање на виши ниво. Време је за дељење, а не за суздржавање.

Ако сте рођени 9, 18, 27
Изазови: Несигурност у своје способности и циљеве. Претерана агресивност и ратоборност. Година 2025. ће вас тестирати на поверење у свет и својство да испољите своју дубоку унутрашњу филозофију како би сви могли да је чују.

Савет: Радите на свом самопоштовању и поставите реалне циљеве. Укључите више спорта и путовања у свој живот.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas