Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

AСТРОЛОШКА КОМБИНАЦИЈА ИЗ ПАКЛА: Ове снаје и свекрве су најгори спој

На сложен однос снаје и свекрве утиче много фактора, а много зависи и од тога какав став је заузео мамин син…

1722159806_NjNjNj.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Хоћеш ли имати свекрву из пакла или ће вас звезде помиловати па ћете добити најбољу свекрву на свету? Наставак текста могу да прочитају и оне жене које су у улози свекрве. Дакле, како ћете се слагати са снајом? Јер, руку на срце, и снаја има бољих и лошијих…

Најгоре комбинације хороскопских знакова свекрва и снаја
Ован и Јарац

Док ће Ован вероватно бити превише отворен и друштвен, Јарац би радије био приземљен и прорачунат и одвојио време да прихвати другу особу. Имају супротне ставове, што чини њихову везу тешком.

Бик и Лав

Тврдоглавост би могла да буде разлог за већину свађа у овој комбинацији. Док Лав може да буде драматичнији у погледу својих осећања, Бик ће бити суздржанији у свом изражавању. Оба знака имају високи фактор поузданости па могу да пораде на својим разликама ако спутају своју тврдоглавост.

Близанци и Девица

Увек промењиви и слободоумни Близанци сметаће добро испланираној перфекционисти Девици. То би могло да доведе до бескрајних свађа између њих две. Отворена комуникација је кључ за решавање међусобних разлика.

Рак и Вага

Рак је претеран с емоционалном страном те често улази у своју љуштуру, што може сметати Вагама. С друге стране, Вага може деловати као да игнорише рака. Исказивање поштовања једна другој дефинитивно може да реши многе проблеме међу њима.

Шкорпија и Водолија

То су два снажна знака с врло различитим мисаоним процесом. Недостатак поштовања за мишљење другога највећи је изазов у њиховом односу. Једном кад се напусти потреба за надјачаванјем, а тврдоглави темпераменти омекшају, могу научити да пријатељски коегзистирају, пише Мисс7.

Стрелац и Рибе

Стрелац цени своју слободу и може да помисли да је енергија риба превише „лепљива“. Рибе би често могле да буду емоционално повређене нетактичношћу стрелца. Међутим, није све изгубљено. Над обе влада Јупитер, планета знања. Ако искористе чак и мало своје мудрости за разумевање осећања друге особе, могу изградити чврсте темеље љубави и поштовања.

(Крстарица)

 

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas