Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

5 знакова чека нова љубав у СЕПТЕМБРУ: Венера им доноси космичку срећу

Хороскоп предвиђа да ће септембар 2024. бити необично романтичан за пет хороскопских знакова, који би могли неочекивано да сретну своју љубав.

1724505648_shutterstock_1919376245-3-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Све је повезано с Венером, која ће бити у коњункцији са чвором прошлости у Ваги и донети и кармичке сусрете.

Очекују вас јединствени догађаји који ће бити ван контроле разума јер веома ретко планетарни транзити створе тако судбоносне услове за нове везе и романтичне авантуре.

А кога чекају узбудљиви сусрети?

Вага

За вас ће септембар бити време значајних промена у личном животу. Помрачења Сунца и Месеца у вашем знаку могу донети нове почетке или неочекиване крајеве у дужим везама. Можда ће се неко за кога сте мислили да је само пријатељ или колега изненада показати себе у новом светлу и постати романтичан. Јупитеров тригон вашем знаку обећава подршку и могућности које могу донети нову позитивну енергију и љубав у ваш живот.

Близанци

Ви сте током целе 2024. године под повољним утицајем Јупитера, који улази у ваш знак, отварајући врата новим познанствима и ширећи видике. У септембру можете очекивати упознавање нових занимљивих људи који ће вам помоћи да растете и развијате се. Важно је да не стављате ружичасте наочаре и не верујете у илузије јер квадрат Сатурна и Нептуна може да унесе малу забуну у ваш живот. Међутим, под утицајем Сатурна, моћи ћете да се вратите у стварност и јасно процените ситуацију.

Стрелац

За вас је цела 2024. година била успешна, баш као и на љубавном плану и у везама. Јупитерова опозиција вашем знаку доноси позитивну енергију и могућности за нове романтичне везе, можда чак и на путовању. Септембар је одлично време да започнете неку нову везу или продубите постојећу везу.

Бик

Очекујте спектакл. У вашем личном животу догодиће се изненађења, па чак и шокантни догађаји. То би могао бити сусрет са необичном особом која ће изазвати снажне емоције и интересовање, која ће вас увести у један нови љубани свет у којем никада нисте били. Важно је бити отворен за нове могућности и не ограничавати се на уобичајен начин. Бићете збуњени и биће вам лепо.

Ован

Овнови такође могу да очекују велике промене у личном животу јер ће помрачења у њиховом знаку донети нове почетке и прилике да започну нове везе. Ово је сјајан тренутак да се ослободите прошлости и отворите се ка новим стварима. Извесно је ће баш септембар 2024. бити време када ћете пронаћи своју сродну душу.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas