Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

5 хороскопских знакова се најбрже изнервира: Имају "тешку нарав"

Да ли их препознајете?

1720613375_shutterstock_2262386121-11-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Астрологија нуди фасцинантан увид у особине личности, укључујући и начин на који се носимо са својим емоцијама...

Док свако може доживети тренутке беса, неки људи су посебно познати по својој брзој нарави која се неочекивано распламса. Они често брзо реагују на доживљене увреде или изазове који угрожавају њихову част или ауторитет. Њихов бес може бити ватрен и интензиван, карактерисан гласним изливима или одлучним понашањем усмереним на повратак осећаја контроле или потврду њихове позиције.

Оно што их разликује је њихова склоност да одмах реагују на окидаче који угрожавају њихов его или самопоштовање. Њихове емоције могу тињати испод површине, спремне да експлодирају на најмању провокацију. Овај брзи бес може понекад изненадити чак и оне који их добро познају, јер се могу чинити мирни и смирени све док не дођу до својих граница.

Ован

Овнови, којима влада Марс, планета рата и агресије, познати су по својој импулсивној и директној природи. Они напредују у акцији и асертивности, што их чини брзим да реагују када је њихова доминација доведена у питање. Њихов бес се распламсава брзо и интензивно, често доводећи до исхитрених и експлозивних испада. Ова импулсивност, иако понекад води до брзих решења, такође може довести до конфронтација. Међутим, једнако брзо како им се темпераменти распламсавају, они имају тенденцију да се охладе, што савршено  одражава њихову динамичну и енергичну личност.

Лав

Лавови, којима управља Сунце, оличавају самопоуздање и самоизражавање и имају снажну потребу за поштовањем и дивљењем. Њихова драматична и заповедничка природа чини их брзим када требају да одбране своју част и достојанство. Када се осец́ају непоштовано или поткопано, њихов темперамент може брзо и жестоко да се распали. Њихов бес је често гласан и драматичан, осмишљен да потврди свој ауторитет и поврати своје место у центру пажње. Међутим, попут летње олује, њихов бес обично прође када осете да је њихова поента прихваћена и да им је врац́ено достојанство.

Шкорпија

Шкорпије, којима влада Плутон, планета трансформације и моц́и, познате су по својим интензивним емоцијама и страственој природи. Осец́ају дубоко и могу сакрити своја осец́ања док их не испровоцирају окидачи (људи) са стране. Када осете издају или превару, њихов бес може бити свеобухватан и дуготрајан. За разлику од експлозивног беса Овна, Шкорпионов темперамент често кључа и може довести до прорачунатих и стратешких одговора. Њихов бес је интензиван, вођен њиховом потребом за контролом и снажном емоционалном дубином.

Стрелац

Стрелац, којим влада Јупитер, цени слободу, поштење и авантуру. Њихова јасна и директна природа значи да често говоре своје мишљење без филтрирања мисли, што може довести до жестоких расправа. Када је њихова независност угрожена или њихова уверења доведена у питање, њихов темперамент може брзо да се разбукта. Иако је њихов бес често краткотрајан, њихове оштре речи могу оставити трајан утицај. Њихове ватрене реакције су вођене жељом да задрже своју слободу и изразе своју истину.

Јарац

Јарчеви, којима управља Сатурн, су дисциплиновани, амбициозни и веома одговорни. Они цене структуру и контролу, а поремец́аји у њиховом помно планираном свету могу изазвати њихов темперамент. Иако су обично сабрани и контролисани, када су гурнути предалеко, њихов бес може бити интензиван и строг. Овај бес обично није експлозиван, вец́ је више хладно, неопростиво држање које може бити прилично страшно. Њихову неравнодушност покрец́е дубок осец́ај дужности и потреба за редом и стабилношц́у.

(Женски магазин)

БОНУС ВИДЕО

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas