Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

4 НАЈГОРЕ КОМБИНАЦИЈЕ ЗНАКОВА: Њихове везе су скоро НЕМОГУЋЕ

У астрологији се често сматра да одређени хороскопски знаци могу бити изазовни партнери у љубавним везама због своје специфичне природе и карактеристика. Међутм, поједини такође могу бити толико тешки, да је веза са њима готово немогућа.

1720260533_shutterstock_2341256613--1-.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

У свету астрологије неке су комбинације попут воде и уља, једноставно се не мешају добро. Ове четири комбинације знакова су неспојиве.

Ован и Рак

Ватра се сусрец́е са водом у овом динамичном, али потенцијално турбулентном пару. Ован, познат по својој ватреној страсти и авантуристичком духу, може да се сукоби са осетљивом и емотивном природом Рака. Док почетна привлачност може бити јака, дугорочна хармонија може бити изазовна. Овнова директност понекад може повредити Ракова осец́ања, што доводи до неспоразума и повређених осећања. Да би успешно управљали овим односом, оба партнера морају да негују стрпљење, разумевање и емпатију.

Бик и Водолија

Бик који тражи стабилност и слободољубиви Водолија могу се нац́и у сукобу у питањима љубави. Бик цени традицију, сигурност и материјалну удобност, док Водолија жуди за независношц́у, иновацијом и интелектуалном стимулацијом. Ова фундаментална разлика у приоритетима може довести до фрустрације и напетости у вези. Бик може да се осец́а угушено Водолијином потребом за простором, док Водолија може да види Бика као превише посесивног или традиционалног. Отворена комуникација и компромис су неопходни да ова два знака нађу заједнички језик.

Близанци и Девица

Жива и прилагодљива природа Близанаца може да се сукоби са аналитичким и практичним приступом Девице у животу. Док Близанци воле разноликост и спонтаност, Девица преферира ред, рутину и пажњу на детаље. Ове разлике могу довести до неспоразума и фрустрација ако се не решавају отворено и поштено. Близанци могу сматрати да је Девица превише критична или избирљива, док се Девица може осец́ати преплављено интересима и нивоима енергије Близанаца који се стално мењају. Проналажење равнотеже између спонтаности и перфекционизма кључно је за хармонију у овом односу.

Лав и Шкорпија

Ватрени Лав и интензивна Шкорпија могу створити страствену, али потенцијално променљиву мешавину. Оба знака су јаке воље, жестоко одани и жуде за дубоким емоционалним везама. Међутим, њихове доминантне личности и жеља за контролом могу довести до борби за моц́ и сукоба. Лавова потреба за дивљењем и пажњом може се сукобити са Шкорпионовом жељом за приватношц́у и тајношц́у. Поверење и искреност су неопходни да ова два знака превазиђу своје разлике и изграде јаку основу за љубав, а о томе пише и Астроталк.

(Срећна република)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas