Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

3 ЗНАКА ХОРОСКОПА НАЈСРЕЋНИЈА У ЉУБАВИ: Јул је најбољи месец у години ако сте соло, погледајте шта стиже!

Астрологија открива који знаци хороскопа су најсрећнији у љубави у јулу 2024. године!

1720011168_shutterstock_1980509003--1-.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Јул 2024. пун је искушења за одређене знакове хороскопа који ће осетити издају, завист или проћи кроз раскид. Поједини знаци уживаће у испуњењу и спокоју, уз добре вести у породици. Меркур 2. јула 2024. године стиже у знак Лава и доноси идеју да се заторе врата непријатним ситуацијама и нефункционалним везама. Токсични људи напустиће наше животе у наредном периоду.

Венера такође прелази у знак Лава 11. јула 2024. и натераће нас да тражимо наклоност и везу са вољеном особом. Ово је тренутак када изузетно романтичан период. Марс прелази у Близанце 20. јула, када постајемо више заинтересовани за комуникацију. Што се тиче односа, овај аспект може да значи иницијативу у дискусијама и пуно емоционалне интелигенције.

 

Потом нам долази 26. јул 2024, дан када Меркур напушта Лава и прелази у знак Девице. Будући да је владајућа планета овог знака, он доноси осећај удобности и спокоја, али ми тежимо да тражимо ред и савршенство у нашим односима. Млад Месец 6. јула у Раку је почетак постављања новог темеља. Биће неких интензивних осећања која би могла да промене односе.

Ови знаци хороскопа биће најсрећнији у јулу 2024!
РАК
Прва половина месеца је изузетно повољна у смислу осећања. Имаћете дивне прилике да прославите љубав. Можда ће бити захтева за брак или предлога за заједнички живот. Ако је ваша веза дуготрајна и прошло је неколико година, сада можете да очекујете нове искре страсти и побољшање интимног живота. Млад месец 6. јула 2024. одвија се у вашем знаку, а симболизује препород и нове почетке.

ЛАВ
Почиње ваша сезона и ви сте звезда цео месец! Уживаћете у заштити звезда, а сектор веза и љубави је посебно повољан. То значи повећану хармонију у вашем дому. Осећаћете се најлепше у наручју свог партнера и лебдећете на ружичастим облацима. Добићете добре вести и од породице. Појавиће се разговори са важном женском особом у вашем животу, који ће вам донети много радости. Уживаћете у крају месеца, када Сунце стигне у ваш знак. Ако сте слободни, јул 2024. дефинитивно је најбољи месец у години да пронађете своју сродну душу.

СТРЕЛАЦ
Јул 2024. вам доноси велике радости у вези. У прве две недеље неће се догодити ништа спектакуларно, али како се сезона Лава буде приближавала, бићете све срећнији и срећнији са својим партнером. Време је да дате слободу својим осећањима и отворено комуницирате, чак и о негативним аспектима ваше везе, јер ће се они сада лакше решити. Авантуристички сектор је такође повољан, па немојте се плашити да кажете "да" на најлуђе предлоге вашег партнера или чак да преузмете иницијативу.

Мондо 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas