Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

3 хороскопска знака у септембру чека космичка срећа: Биће у хармонији небеских сила

Хороскоп предвиђа да ће 3 хороскопска знака у септембру 2024. доживети космичку срећу

1724312420_shutterstock_1144733384-3-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Свако од нас сања о изузетној срећи и хармонији душе. Нажалост, не можемо сви да рачунамо на наклоност небеских сила. Међутим, у блиској будућности ће се наћи срећници којима ће космос бити наклоњен. То су људи рођени под три звездице, људи које ће овога септембру 2024. додирнути анђеоска рука и који ће добити посебне дарове.

Ован

Овнови ће у септембру имати изузетну срећу и све чега се дотакну испашће боље него што су намеравали. Ово је одлично време за организовање кратког одмора, а звезде ће се постарати да се током слободних дана одмори као никада до сада, напуниће се позитивном енергијом и открити нове потенцијале о којима није ни сањао. Захваљујући звездама, половином септембра Овнови би требало да донесу озбиљне одлуке везане за трошкове или дугорочне депозите и брзо ће видети колико од тога могу да добију. Такође, и у љубави ће осетити ту енергију. Ако је Ован већ у дугој вези, поново ће открити своја осећања према својој другој половини. Међутим, ако је и даље у потрази за љубављу, у септембру ће осетити да је спреман за нову везу и тада ће упознати особу са којом ће успоставити изузетну духовну, али страствену повезаност.

Бик

У септембру ће Бик букално бити вођен. Захваљујући својој невероватној интуицији, савршено може да разликује обичан поветарац од небеског. То ће бити знаци који носе непроцењиве савете у важним тренуцима у животу. То ће натерати Бика да се задуби у духовна питања и његова самосвест ће се повећати и то ће посебно бити видљиво у љубави. Ако је Бик несрећан у вези, наћи ће снагу да прекине токсичан однос. То је јединствен поклон који ће му помоћи да прекине лош низ. Анђео љубави ће га водити кроз тешке тренутке и обезбедити да нико неће патити од ових промена – ни сам Бик ни особа са којом је у вези. С друге стране, финансијска питања ће ускоро отићи у други план. На срећу, у септембру Бик неће морати много да брине о томе.

Лав

Лав ће се суочити са тешким избором који ће одредити његову будућност, па чак и живот. Међутим, уз подршку срећне, донеће најбољу одлуку коју може да донесе у овом тренутку. Штавише, средином септембра, опет уз анђеоску интервенцију, откриће нову страст, коју ће на крају претворити у профитабилан посао. Брзо ће видети кко му живот испуњава срећа. Љубав и блиски односи биће важни за Лава, али не и најважнији. Он ће се фокусирати на материјална и финансијска питања. Коначно ће почети да следи своје снове и да доноси свесне одлуке. Космичка сила ће му држати руку изнад главе и штитити га од зла као што га кишобран штити од кише. Стога овај хороскопски знак више не мора да брине да ће му неко или нешто наудити на путу ка врху. Небо ће му дати милост истрајности, захваљујући којој ће га недаће судбине мимоићи.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas