Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

3 хороскопска знака највише воле да путују: Обожавају живот у коферима

Неки људи једноставно не могу потиснути жељу за путовањима...

1724764745_shutterstock_2476924347.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Мисли о следец́ем месту које ц́е посетити је оно што их ујутру буди. Најомиљенији део њиховог живота је упознавање нових људи, укуса, мириса, звукова и боја. Ови знаци хороскопа морају бити стално у покрету и сматрају да је живот прекратак да би остали дуго на једном место.

Било да тражите узбудљива путовања која ће вас приближити новим културама или мирне дестинације које ће вам омогућити опуштање и рефлексију, хороскоп може пружити увиде који ће обогатити ваша путничка искуства.

Ован

Ован се не зауставља ни због чега и ни због кога. Време није за њих само новац, већ и нова могућност. Они су у мисији да окупљају што више искустава, а највец́а конкуренција су сами себи. Ако не задовоље своје стандарде, постају несигурни и фрустрирани. Прва ствар на њиховој листи је да виде што је више могуц́е од света. Они живе за адреналином и увек превазилазе границе. Ретко се плаше и увек су први који прихватају све изазове. Без обзира колико лудо или чудно звучи нека идеја, увек ц́е је прихватити.

Стрелац

Не постоји хороскопски знак који се угодније осећа на путовањима од Стрелца. За ове људе свет је место које чека да се истражи. Стрелчеви желе да њихов живот буде дуго, узбудљиво искуство, а путовање је најбољи начин да се то постигне. Ако Стрелац нема слободу да путује и освоји свет, он може постати летаргичан и досадан. Потребан му је простор и разноврсност да би се осец́ао заиста задовољно.

Водолија

Водолија увек размишља о томе како постати боља особа и како да свет постане боље место. Док вец́ина од нас размишља о хуманитарном раду, Водолија то управо ради. Међутим, Водолије такође воле да путују, упознају нова места и нове људе. Када путују, Водолије примец́ују сваки детаљ као да су локални становници. Они нису обични туристи и увек покушавају да становнике, као и све њихове обичаје, упознају што боље.

(Женски магазин)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas