Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

2 ЗНАКА ХОРОСКОПА УЛАЗЕ У ПЕРИОД "ЛУДАЧКЕ" СРЕЋЕ: АВГУСТ им отвара СВА ВРАТА

Ова два знака хороскопа уживаће у сваком дану осмог месеца у години

1722405301_a2c264672e9857926de64ea044e49cb45d811782.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Налазимо се на прагу осмог месеца, који ће баш попут јула, били препун узбудљивих космичких транзита и донеће значајне промене у животе готово свим хороскопским знаковима.

Једна од најчувенијих руских астролошкиња, Тамара Глоба, посебно је истакла два Зодијака, који ће у августу 2024. имати посебно велику срећу по питању финансија.

Они могу да очекују значајно повећање прихода и материјални бољитак.

Повољан финансијски хороскоп смеши се Овновима и Близанцима, који оправдано могу надају препуним новчаницима током осмог месеца.

Ован

Кључ финансијског успеха за Овнове биће њихова природна пажња и упорност.

Што буду активнији и делотворнији, то ће њихов професионални напредак бити бржи, а самим тим и повећање прихода.

Користите сопствене ресурсе, али понекад послушајте и мишљење блиских људи, који вас воле.

Август је месец у коме Овнове чека налет самопоуздања и среће, а то ће се одразити на све – како на пословни, тако и на приватни живот.

Опустите се и приуштите себи неки луксуз током осмог месеца 2024. године.

Близанци

Близанце чекају велики финансијски пројекти.

Главно је да јасно формулишете своје циљеве – што су конкретнији, то ће бити лакше остварити их.

Срећа је на вашој страни, све док останете фокусирани и док су вам ваши лични циљеви приоритет.

Август је права прилика да поправите своје финансије, звезде су вам и те како наклоњене када је реч о том аспекту.

Међутим, важно је да запамтите да за успех није довољна срећна, неопходно је да се мало и потрудите и испланирате свој просперитет.

(Жена Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas