Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

2 ХОРОСКОПСКА ЗНАКА ДОБИЈАЈУ НОВАЦ 3. ЈУЛА 2024: Стиже им добитна срећка од живота и шанса да остваре снове

Уколико проипадате једном од ова 2 хороскопска знака, 3. јула 2024. добићете финансијско изобиље.

1720008700_f6e9f148ef12625857b81b260a1cbd737ee45c5b.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Хороскоп предвиђа да за 2 хороскопска знака 3. јула од универзума стиже добитна срећка. Биће им појачани позитивност, раст и обиље, а савршен тренутак да искористе нове прилике и остваре своје најамбициозније снове. Било да се ради о искораку у каријери или о личном тријумфу, све биће магија. Ако сте један од ова 2 хороскопска знака, уживаћете у космичком сјају.

Девица


Звезде ће донети велики напредак у вашој каријери и јавном имиџу. Очекујте емоционални фокус на своје циљеве у каријери. Требало је да исправите нешто што вам већ дуго није како треба. Звезде вам показују да је напредовање у каријери најбољи начин да поправите ту ситуацију. Осим тога, данас вам стиже обиље среће и могућности. Искористите ову емоционалну енергију. Без обзира да ли очекујете промоцију, покрећете нови посао или желите да постанете следећи највећи утицајни баштован тиктокер, универзум вам даје ветар у крила. А има још, може доћи до значајних помака у лечењу и личној трансформацији. Ваши скривени страхови излазе на површину.

Бик


Смислићете данас нове начине да повећате стање на банковном рачуну. Данас ће вам донети неке велике могућности за финансијски раст и стабилност. Било да покрећете нову инвестицију, добијте повишицу или чврсто стојите на својој вредности у односима, све ће вам поћи та руком. Излечићетете ране везане за новац, приходе и имовину, а то ће бити кључно за ваш финансијски успех у наредном месецу. Наћи ћете равнотежу између приватног живота и каријере. Очекујте интензивне разговоре и равнотежу између љубави према удобности и ваше амбиције за успехом.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas