Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта се крије иза песме "Тополска 18": Снежана Савић открила ко је живео на тој чувеној адреси

Песма "Тополска 18" је једна од најпознатијих нумера из домаћих серија

1721723145_crveno_fashion_30032017_059.jpg
Фото: АТА имагес/ А.А.
Oglas

Глумица и певачица Снежана Савић обележила је својом улогом серију "Срећни људи", а запамћена је и нумера "Тополска 18", коју је отпевала.

Снежана Савић у серији "Срећни људи" тумачила је лик Малине Војводић, а иако песму "Тополска 18" и данас сви певају, мало ко зна шта се крије иза ове нумере.

Снежана Савић која је иначе отпевала ову песму, у једном интервјуу открила је ко је живео на овој адреси и због чега је сценаристи Синиши Павићу, ова улица била значајна.

Наиме, у Тополској 18, живела је Љиљана Павић, иначе супруга познатог сценаристе, која му је тада била помоћница у писању сценарија.

Подсетимо, Снежана Савић једном приликом открила је шта мисли о естетским захватима.

- Најстрашније је то када лепа жена не зна када треба да остари, него увек кокетира и заводи. Тога сам се ја увек плашила и чудила да не будем таква... Некако су ме увек видели кроз моју лепоту. Сада сам матора - истакла је Снежана Савић.

- Лепо је да човек буде леп, али није суштина у томе. Ти можеш бити леп два, три дана и ако немаш шта да пружиш то не пролази. Сада је лепота подигнута на пијадестал, као што је и идеал лепоте другачији. Пуна уста, велика задњица, подигнуте груди, али и то је лепо. Још ако постоји нешто унутра и то је лепо. Данас су друга мерила. Кроз време су се идеали лепоте мењали. Сада разумем да су девојке које то раде лепе. Ми морамо да прихватимо то, чак и мушкарце разумем који воле то. Воле да им жена добро изгледа и плате јој оно што им одговара: груди или задњицу. То све носи време са собом и ја то прихватам и не желим да будем старомодна баба. Волим природне, али прихватам другачије идеале лепоте. Лепота је у оку посматрача - додала је том приликом глумица.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas