Да би одмрзли парче меса, потребни су сати, а овај трик у многоме ће вам олакшати живот и уштедети време.
Oglas
Овај трик користи се одавнина, и много је здравије него да месо топите у микроталасној, за чим посежу многи.
Потребно је да у топлој води, мало изнад собне температуре (око 40-45 степени Ц), растворите кашику обичног шећера и у њу ставите комад меса који желите да одмрзнете.
Веома је битно да месо претходно извадите из кесице, фолије, или већ у чему сте га чували.
Месо је већ спремно за сечење на комаде, јер је одмрзнуто за свега десетак минута.
Не брините због чећера, јер оно ће му само побољшати укус, а текстура ће бити мекана и нежна.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas