· · Komentari: 0
SUDBINA

SIN PLAĆENOG UBICE: Otac holivudskog glumca je osuđen na dve doživotne kazne

Ne jede mlečne proizvode, ističe blagodeti sirove veganske ishrane i ceđenih sokova. Uživa u juogi i taičiju

14-Woody-Harrelson_620x0.jpg
Foto: Twentieth Century Fox

Možda danas ovo zvuči suludo, ali Vudi Harelson je zapravo kum modernog zdravog života.

Zvezda filma "Igre gladi" već tri decenije ne jede mlečne proizvode, a još tada je govorio o blagodetima sirove veganske ishrane i ceđenih sokova. Uživa u juogi i taičiju, a dugo godina je sa porodicom živeo na organskoj farmi, izbegavajući hemijska sredstva za domaćinstvo i sintetičku odeću.

Pročitajte još: Da li znate u kom periodu su supružnici najsrećniji u braku? Odgovor će vas ŠOKIRATI

Jedna od interesantnih činjenica iz biografije glumca je ta da je njegov otac Čarls Harelson bio plaćeni ubica, osuđen na dvostruku doživotnu kaznu. To, ipak, zbog njegove blage prirode i velikog talenta nije uticalao na slavu koju je stekao prvo ulogom u popularnoj seriji "Kafić Uzdravlje", a potom i u "Rođenim ubicama", filmu "Narod protiv Larija Flinta"...

Pročitajte još: Kratak ili dugačak, bež ili cvetni, svaka žena ga ŽELI

U intervjuu koji je ranije dao "Novostima", Harelson je otkrio da je voleo da razgovara sa Semom Šepardom o pozorišnim komadima koje je i sam pisao:

- Govorio je da je komad samo niz trenutaka. To mogu da kažem i za film. To je niz trenutaka koji mogu biti moćni, pokretački i histerično smešni u momentu, jedan posle drugoga. To je magičan čin.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.