Oglas
· · Komentari: 0

POŽURITE! Konkurs ROMA Company za subvenciju od 50% materijala za renoviranje ulaza zgrade traje još jako kratko!

Ostalo je još malo vremena da udahnete novu svežinu ulazu vaše zgrade, uz pomoć ROMA Company koja je tu da vas podrži kroz subvenciju 50% materijala za renoviranje ulaza zgrade!

1724317259_shutterstock_2259015707.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Prijavite se na konkurs za dodelu subvencija od 50% materijala za krečenje ulaza i hodnika stambenih zajednica!

Konkurs traje do 1. septembra 2024. i odnosi se na sve stambene zgrade na teritoriji Republike Srbije, a zainteresovane stambene zajednice mogu aplicirati na mejl adresu subvencije@roma.rs , ili poslati poštom na adresu ROMA Company d.o.o. Milana Rešetara 11, Zemun, 11080 Beograd, sa naznakom „SUBVENCIJA – stambene zgrade“.

Pod sloganima „Ko kreči kuću leči“ i „ROMA daje POLA“ koji su se mogli videti na različitim mestima u Beogradu, ROMA Company je u prethodne dve godine podržala renoviranje čak 200 ulaza na teritoriji Republike Srbije. Ova akcija je pokrenuta s ciljem jačanja međusobnog poverenja sa stambenim zajednicama i stanarima, kako bi se uspostavili trajni odnosi i poverenje u ROMA Company za izvođenje svih vrsta radova.

Foto: promo

Aplikacije je neophodno popuniti za svaku stambenu jedinicu posebno, a popunjava ih upravnik stambene zajednice ili kompanija za profesionalno upravljanje.

U obzir za izbor zgrade koja će dobiti donaciju uzeće se objekti čija veličina i lokacija odgovaraju kapacitetu da se renoviranje uz pomoć subvencije ROMA Company sprovede u dogovorenim rokovima. Odluka o izabranim stambenim jedinicama biće objavljena 15. septembra 2024 na sajtu roma.rs, a svi podnosioci prijava će mejlom ili pismom biti obavešteni o rezultatima.

Uz pomoć ove subvencije, zajedničkim snagama dajemo novi život i lepotu našem gradu, a za sve dodatne informacije možete pisati na subvencije@roma.rs.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas