Oglas
· · Komentari: 0

OSVEŽITE DOM HIT BOJOM 2022. godine: Kombinacija koja podstiče kreativnost

"Pantone", čuveni svetski institut za boje, presudio je - ove godine hit je sve u "veri peri", plavo-ljubičastoj nijansi sa crvenim podtonom, i to od šminke, preko odeće, do opreme enterijera

1655977126_engin-akyurt-CbrrI9_6czY-unsplash.jpg
Photo: Unsplash
Oglas

Ukoliko, međutim, nikako ne vidite sebe u domu u kojem dominira ova boja, a ipak biste hteli da ispratite trend, pokušajte sa "veri peri" detaljima. Dobar izbor su jastučići, vaze, sveće, manji tepisi, dekorativni kamenčići, kuhinjska daska, šoljice za kafu, zanimljiv zidni dekor, posteljina... Nešto smelije će delovati veći akcenti poput plavo-ljubičastog zida, sofe ili draperija.

Ova boja, koja možda najviše asocira na jorgovan, živahna je, podstiče radost, kreativnost i pokazuje transformaciju sveta nakon teškog perioda koji nas je sve zadesio.

Photo: Profimedia

Pustite mašti na volju. 

Najpre dom oplemenite detaljima u ovoj boji pa, ako vas se to svidi, nemojte da oklevate već okrečite celu jednu prostoriju u "veri peri". Možda budete iznenađeni njenim uticajem na vaše raspoloženje.

"Veri peri" će se naročito istaći u enterijeru u kojem preovlađuju svetli tonovi, a otmeno i pomalo mistično će izgledati u kombinaciji sa crnim komadima nameštaja. Uz žutu će obojiti dom radošću, sa sivom će ga učiniti otmenim. Dobro se uklapa u skandinavski, japanski, art deko... stil uređenja. Osim u dnevnom boravku, nijansu plave na ljubičasto-crvenoj podlozi lako je zamisliti i u kuhinji, koju će učiniti dinamičnijom, ali i u kupatilu.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBKU

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas