Oglas
· · Komentari: 0

AKO VAM MOMAK OVO KAŽE, VARA VAS! Stručnjak za veze upozorio na rečenicu koju su žene čule mnogo puta! (VIDEO)

Stručnjak za veze upozorava da jedna rečenica može da oda muškarca koji vara partnerku!

1720084358_shutterstock_2229884735.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Kori Skolnik (33) je stručnjak za veze koji kroz svoje zabavne snimke na TikToku objašnjava muško-ženske odnose, a sada je otkrio da jedna fraza koju muškarci izgovaraju treba da "upali lampicu" kod žena.

Naime, on je istakao da rečenica "ona mi je samo prijateljica" zapravo može da krije mnogo više od toga.

Skolnik je u snimku objasnio kako se ova rečenica zapravo "prevodi": "Držim ovu osobu u rezervi, za kad god mi bude dosadno. Možda će te i zameniti ako odeš. Štaviše, možda već imam nešto sa njom. Ako se budeš žalila na moje ponašanje u vezi sa tom osobomm, pobrinuću se da deluješ kao osoba koja hoće sve da kontroliše".

 

Mnogi su se složili sa njegovim mišljenjem, što se vidi i po komentarima.

"Da je to zaista samo prijateljica, razumela bi granice i poštovala njegovu vezu", jedan je od komentara, dok druga devojka dodaje: "Naučila sam da, ako ti nekoga predstavi samo kao prijateljicu, a ne kaže njeno ime, budi oprezna".

"Da, i njegova ’prijateljica’ mu je sada žena nakon što sam ih ja uhvatila u prevari", još je jedan od komentara.

Mondo 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas