Oglas
· · Komentari: 0

AKO OVO RADI SIGURNO VAS VARA: Vašoj vezi dolazi kraj

7 znakova koji mogu govoriti da vas partner vara ili laže - evo zašto nikada ne treba ignorisati intuiciju!

1724410527_shutterstock_1516091780.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Zdrava i iskrena komunikacija je neophodna za stabilan odnos i istina je da nas osećaj poinekad može prevariti kada se u stomaku pojave leptirići sumnjičavosti. međutim, važno je razgovarati o svakom osećanju, o onome što vam intuicija pokazuje, pa čak i kada imate sumnju da partner vara ili laže.

Govor tela ponekad pokazuje više nego reči, a kada je reč o manipulaciji, javlja se napad kao vid odbrane. Ukoliko partner na vaše ukazivanje na grešku reaguje burnije i govori vam da umišljate, "da ste ludi", skreće sa teme - ovo može biti manipulacija.

Kada razgovarate o prevari i partner počne da se ponaša na sledeći način, možda vaš osećaj nije pogrešan:

Preopterećuje vas detaljima - Saopštava vam mnoge nevažne detalje u nadi da ćete se postepeno udaljiti od glavne teme razgovora. Ideja je da zbog složenih fraznih struktura i mnoštva detalja vaša percepcija bude preopterećena, a vi ćete zaboraviti na svoje sumnje.

Potrebno mu je duže vremena da odgovori nego obično - Ako je ranije vaš partner brzo odgovarao na vaše poruke i pozive, a sada mu za ovo treba vremena, a vi na njegovu reakciju čekate satima, budite na oprezu. Takođe, ako na vaše pitanje o sumnji ćuti i dugo traga za odgovorom, kao da ga smišlja, ovo može biti znak. Najverovatnije, on koristi ovo vreme da smisli savršen odgovor ili izgovor.

Često pokazuje znakove ljutnje - Ceo njegov ton komunikacije postaje negativan kada pričate o njegovim greškama u odnosu. Primećujete sve više pauza u njegovom govoru. Ove promene i neprijateljski stav objašnjavaju se činjenicom da se naljuti kada slučajno otkrijete neku informaciju, a u njemu se javlja potreba da se zaštiti, odbrani, brzo nešto smilsi.

Govor tela se teško može sakriti-  Preteruje sa kontaktom očima ili potpuno izbegava kontakt očima tako što gleda u stranu. Postaje nervozan, stoji skrštenih ruku, ili možda čak počinje da se znoji. Pažljivo pročitajte ove gestove.

Sensa 

Bonus video: 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas