Oglas
· · Komentari: 0

OPTIČKA ILUZIJA: Ono što prvo ugledate na fotografiji može reći kako se suočavate sa problemima u životu

Da li ste prvo videli orla ili planinu?

1693477314_test-licnosti-opticka-iluzija.jpg
Foto: PRINTSCREEN/THESUN.CO.UK
Oglas

Ovaj zabavan i brz test ličnosti može da utvrdi kakva ste osoba i sa kojim problemom se trenutno suočavate u svom životu.

U zavisnosti od toga šta gledalac vidi, ova psihološka slika bi trebalo da otkrije problem životnog stila sa kojim se trenutno bori.

Ovu zagonetku je prvi put prikazala u video snimku Mia Jilin, specijalista za optičke iluzije koja je postala popularna na TikToku.

Orao

Ako ste prvo videli orla onda ste društveni leptiri i veoma ste harizmatični.

Imate prirodni šarm koji osvaja sve oko tebe. Vaše prisustvo osvetljava prostoriju i ljude privlači vaša magnetna ličnost.

Međutim, onima koji su videli orla nekima je moždateško da odvoje vreme za sebe i možda će morati da nauče kako da kažu ne svojim voljenima. Samo pazite da ne previdite sopstvene potrebe i osećanja kada pokušavate da ugodite drugima.

Planina

Ako ste prvo videli planinu po prirodi ste vredni i uvek morate da radite nešto produktivno.

Imate urođenu sposobnost da pronađete lepotu u najjednostavnijim stvarima. Ali često preterujete - ponekad ste kao mašina koja nikada ne prestaje da radi.

Pritisak da postignete svoje ciljeve mogao bi da vam izazove veliku anksioznost, a možda ćete imati koristi ako odvojite malo vremena za opuštanje.

Pobrinite se da date sebi ostatak koji zaslužujete da ne biste izgoreli.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas