Oglas
· · Komentari: 0

Važe za jedan od najlepših parova Holivuda: Blejk Lajvli otkrila čime ju je osvojio Rajan Rejnolds

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds su jedan od najsimpatičnijih holivudskih parova. O njihovim fotografijama sa crvenog tepiha se danima priča, a oni ostaju skromni i nenametljivi.

1723101051_profimedia-0896771571.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Blejk, koja je sada u centru pažnje u Holivudu zbog premijere njenog novog filma, je nedavno za Pipl podelila čime ju je Rajan osvojio.

- Kada smo se moj muž i ja počeli da izlazimo, on bi mi slao buket cveća svake nedelje, ali bi uvek slao i čestitku, i to bi bila samo rečenica nečega što se dogodilo te nedelje - rekla je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

- Nešto smešno ili emotivno što je neko od nas rekao. Bio je to samo mali citat nedelje. Bila je tako lepa, romantična stvar. Sada imamo četvoro dece!

Par se upoznao 2010. dok je snimao superherojski film "Zeleni fenjer",  film se nije dobro pokazao na blagajnama, ali je bio početak velike ljubavn epriče. Počeli su da se zabavljaju 2011. nakon što se Rajan razveo od glumice Skarlet Johanson. Venčali su se odmah zatim, 2012. godine i imaju četvoro dece

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas