Oglas
· · Komentari: 0

"UMEM DA BUDEM RĐA KAKVU ZEMLJA NE DRŽI" Tanja Bošković otkrila tajnu svog zdravlja (VIDEO)

Glumica Tanja Bošković (71) važi za izuzetno negovanu ženu kojoj godine ne mogu ništa.

1727607047_11108b3ddcac1a230b0192276f6812a708ddd42d.jpg
Foto: N. Fifić, Antonio Ahel/ATA images
Oglas

Na TikToku isplivao je snimak gde ona otkriva tajnu svog mladolikog izgleda i kako uspeva da u osmoj deceniji ostane tako vitalna i sačuva svoje zdravlje, a znenadila je sve onim što je rekla.

@_maximilijan_ #tanjaboskovic #maksimilijan ♬ original sound - MAKSIMILIJAN

"Pušim 50 godina, ali sam i dalje zdrava krava. Ne pijem lekove i nemam nikakve intervencije ni unutra ni spolja, ali se molim Bogu. Idem u crkvu i trudim se da budem bolja od sebe, a umem da budem rđa kakvu zemlja ne drži, pa se kajem. Kajem se, a molitva me leči. Ne razboljevam se, 71 godinu imam, a kijavicu nisam imala 30 godina", rekla je glumica.

- Razmišljala sam o tome da se zamonašim. Međutim, mora čovek da bude svestan svojih nemoći. Ja nemam moć poslušanja, to je veliki dar, a ja sam bila buntovnica u mladosti. Ali postoji nešto u kreativnom biću krajnje neposlušno. Da ne bih i ja dobijala batine, jer niko meni drugi ne treba da me kažnjava, sama to najbolje činim, prestala sam da maštam o monaškom životu - rekla je Tanja za "Gloriju" osvrćući se na svoju veru u kojoj pronalazi snagu i utehu.

(Kurir)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas