Oglas
· · Komentari: 0

"UČINILI STE ME NAJSREĆNIJOM MAJKOM": Neda Ukraden uputila emotivne reči svojoj porodici

Neda Ukraden je u osmoj deceniji života aktivna na društvenim mrežama, a osim svojih poslovnih uspeha i nastupa, pevačica rado deli i detalje iz privatnog života.

1728116958_529957_nu3_f.jpg
Foto: Novosti
Oglas

Neda ne krije da su joj najveći ponos i uspeh unuci Aleksandra, Neda i Dušan, kao i ćerka Jelena koje redovno pokazuje na Instagramu, a danas se emotivnim rečima obratila upravo svojoj naslednici.

Pevačica je objavila fotografiju sa svadbe svoje mezimice Jelene i njenog muža Pece i čestitala im godišnjicu braka.
-Kćeri moja, je l’ to taj? Jeste majko, on je znaj“… Draga moja Jeco i zete Peco, na današnji dan, pre 15 godina, učinili ste me najsrećnijom majkom i taštom na svetu! A vašom divnom dečicom, Aleksandrom, Nedom i Dušanom najponosnijom bakom! Hvala vam za ljubav, požrtvovanje i poštovanje! Želim vam svu sreću, zdravlje i da ostarite u ljubavi zajedno. LJubi vas vaša mama Neda -napisala je Neda uz fotografiju sa svadbe svoje ćerke Jelene, nakon čega su čestitke počele da se nižu.
 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas