Oglas
· · Komentari: 0

Trevisa Kelsija pitali o Tejlor Svift: Nije želeo da odgovori - "To je nešto što bih zadržao za sebe"

Zvezda američkog fudbala, Trevis Kelsi, i pevačica Tejlor Svift u vezi su od prošle godine. NJihova veza privlači veliku pažnju, pa se sportisti sve češće postavljaju pitanja na konferencijama koja nisu vezana samo za sport kojim se profesionalno bavi

1718194216_879aa72c7b8872a848320cc1180c876ef12966bf.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Sada mu je postavljeno jedno neobično pitanje, a on je ipak želeo da odgovor zadrži za sebe.

Naime, novinar ga je pitao šta najviše voli da kuva sa Tejlor, s obzirom na to da je pevačica nedavno podelila njihov zajednički snimak pored šporeta dok je spremala rolnice sa cimetom.

- Poštujem to pitanje, ali ću ga zadržati za sebe jer zaista uživam u kuvanju sa njom, tako da je to nešto što bih radije zadržao ličnim - odgovorio je, prenosi Hola.

Iako je prešao na sledeće pitanje, on je podelio neke detalje o pevačici, rekavši da ona „pravi odličan pop-tart i rolnicu sa cimetom“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kansas City Chiefs (@chiefs)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas