Oglas
· · Komentari: 0

NIKAD TUŽNIJA: Ivana Španović odustaje od prvenstva u Rimu

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović saopštila je da odustaje od Evropskog prvenstva u Rimu, iako je o njemu dugo maštala.

1717150687_Ivaaanaaaaaaa.png
Photo:printscreen/instagram
Oglas

Ivana Španović pred kraj godine je iznenadila javnost otkrivši da se razvodi od fitnes instruktora i nutricioniste Marka Vulete, a sada je potvrdila i ono što je ne tako davno nagovestila.

Najbolja srpska atletičarka, Ivana Španović, odustala je od Evropskog prvenstva koje će se od sedmog do 12. juna održati u Rimu. Ona je potvrdila ovu odluku, a navela je i odličan razlog za tako nešto.

"Odustala sam od zimske sezone, odustala sam od Evropskog prvenstva u Rimu, zato što ne želim da ostavljam jedan promil rizika da u Parizu skačem sa bilo kakvim bolom. Odavno mi nije želja da sakupljam medalje i nisam kolekcionar", počela je priču Ivana Španović gostujući u podkastu Olimpijskog komiteta Srbije, pa nastavila:

"Volim takmičenja, izuzetno, i nije mi uvek bitno samo da se pojavim i opravdam očekivanja. Naša ideja je da se pojavim na takmičenju kada sam spremna, kada ne postoji rizik od povreda i apsolutno je Pariz jedina stvar o kojoj pričam od Tokija. Koliko god da mi se skače na Evropskom prvenstvu, to je mala žrtva, odgledaću ga".

Zaista, razlog za odustajanje od Evropskog prvenstva je opravdani svi se nadamo da će nas Ivana Španović usrećiti medaljom na Olimpijskim igrama.

Lepa i srećna 

Bouns video 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas