Oglas
· · Komentari: 0

Selin Dion se suočila sa optužbama da je nastup na OLIMPIJSKIM IGRAMA snimljen unared (VIDEO)

Svet je tada čekao veliki povratak legendarne Selin Dion

1728717888_23293e85934b2ac898337b2561dfecc7523d66a8.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Selin Dion imala je svoj veliki povratak nastupom prilikom otvaranja Olimpijskih igara u Parizu 2024. NJen performans sa vrha Ajfelove kule raplakao je milione, a sada se suočava sa optužbama da je to bio navodno unapred snimljen nastup, piše francuski Liberation.

Nastup na otvaranju Olimpijskih igara je bio zamišljen kao trijumfalni povratak Selin Dion, koja se godinama bori protiv neizlečivog sindroma ukočene osobe. Pesma "Himne a L'amour" ("Himna ljubavi") odabrana je simbolično, a prvobitno ju je izvela pokojna francuska muzička legenda Edit Pjaf.

Selin je 2022. godine otkrila da joj je dijagnostikovan neurološki poremećaj sindrom ukočenosti, koji uzrokuje ukočenost mišića i grčeve. Obećala je sebi da će se vratiti na scenu  „čak i ako moram da puzim“:

- Moj cilj je da ponovo vidim Ajfelov toranj.

I u tome je uspela.

BONUS VIDEO


 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas