Oglas
· · Komentari: 0

Veliki povratak Selin Dion nakon 4 godine: Otvorila Olimpijske igre u Parizu i pored teške bolesti (FOTO/VIDEO)

Selin Dion je sinoć nastupila na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu.

1722062687_f4797378c17e9c23dba4a461977fa5419633e5b8.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Na veliko oduševljenje publike iz celog sveta Selin je, i pored velikih zdravstvenih problema sa kojima se bori, pozdravila publiku i zapevala sa vrha Ajfelovog tornja.

Sinoćni nastup je bio prvi otkako je objavila dijagnozu sindroma ukočene osobe u decembru 2022. godine i prekinula sa svim najavljenim koncertima.

Nastupila je u beloj Diorovoj haljini koja seže do poda, skupljene kose i šminkom istaknutih očiju.

Ona se nakon nastupa obratila svima i istakla koliko je počastvovana:

- Počastvovan sam što sam nastupila na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu 2024. i tako puna radosti što sam se vratila u jedan od mojih omiljenih gradova - napisao je Dion (56) u objavi na Instagramu. i dodala:

- Najviše od svega sam srećna što slavim ove neverovatne sportiste, sa svim njihovim pričama o žrtvovanju i odlučnosti, bolu i istrajnosti. Svi ste bili toliko fokusirani na svoj san, i bez obzira da li ćete kući poneti medalju ili ne, nadam se da to što ste ovde znači da vam se to ostvarilo! Svi treba da budete tako ponosni, znamo koliko je teško raditi da biste bili najbolji od najboljih, nastavite, moje srce je uz vas!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

BONUS VIDEO


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas