Oglas
· · Komentari: 0

PRINC HARI USKORO DOBIJA VELIKU SUMU NOVCA: Nasledstvo ovog puta ne dolazi od princeze Dajane

Princ Hari će uskoro postati bogatiji za 8,5 miliona dolara, što bi moglo da reši mnoge njegove finansijske probleme

1721905700_acb63f943122b10cc976857b8d5a003695d09dde.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kada bude slavio 40. rođendan, 15. septembra ove godine, Hari će dobiti novac koji mu je zaveštala njegova prabaka.

Majka kraljice Elizabete Druge uštedela je čak 90 miliona dolara u zajedničkom fondu, a Hari će dobiti više nego njegov brat princ Vilijam.

Ali nije sve ružičasto, jer će Hari morati da plati porez na taj iznos.

Ovo mu verovatno neće pasti teško, jer prema pisanju američkih medija, Hari i Megan vrede čak 60 miliona dolara.

Do tog broja su došli i zato što su napustili Veliku Britaniju i preselili se u Ameriku i pokrenuli nekoliko projekata. Nakon intervjua sa Oprom Vinfri gde su klevetali druge članove porodice, snimili su dokumentarac za Netfliks, a Hari je objavio i svoju knjigu "Rezerva".

Podsetimo, Hari i Megan Markl su nedavno odlučili da prekinu još jednu tradiciju.

Još 1960. godine Tajni savet je odlučio da potomci kraljice Elizabete Druge, osim onih koji imaju titulu princeze ili princa ili žene koje će se udati, nose prezime Mauntbaten-Vindzor. Ali princ Hari i Megan Markl odlučili su da ne slede ovu odluku.

Par je odlučio da promeni prezimena svoje dece, princeze Lilibet i princa Arčija, i to je objavio na svom kraljevskom sajtu. Arči i Lilibet se od sada prezivaju Saseks.

(Večernjilist)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas