Oglas
· · Komentari: 0

Oglasila se Šerli Kol nakon smrti Lijama Pejna: "Bio je otac našem sinu koji sada mora da se suoči sa realnošću"

Pevač Lijam Pejn, koji je svetsku slavu stekao kao pevač grupe "One Direction", preminuo je nakon pada sa trećeg sprata hotela u kome je odseio u Buenos Ajresu u 31. godini.

1729321191_profimedia-0363972624.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Nakon što su se oglasili članovi benda i Lijamova porodica, oglasila se i njegova bivša supruga, poznata pevačica Šerli Kol, sa kojom ima sina (7).

Ona je pored crno-bele fotografije Liama u krevetu sa njihovim sinom napisala:

- Dok pokušavam da se snađem u ovom katastrofalnom događaju i da se borim sa sopstvenom tugom u ovom neopisivo bolnom trenutku, želela bih da podsetim sve da smo izgubili ljudsko biće, nije bio samo pop zvezda i slavna ličnost, on je bio sin, brat, ujak, dragi prijatelj i otac našem sedmogodišnjem sinu. Sin koji sada mora da se suoči sa realnošću da više nikada neće videti svog oca.

- Ono što najviše muči moj duh je to što će jednog dana Bear imati pristup odvratnim izveštajima i medijskoj eksploataciji koje smo videli proteklih dana. Srce mi se dalje slama što ne mogu da ga zaštitim od toga u budućnosti. Preklinjem vas da razmislite o tome čemu služe neki od ovih izveštaja, osim da nanose dodatnu štetu svima koji su ostali za sobom pre nego što ostavite komentare ili snimite video-zapise, zapitajte se da li biste želeli da vaše dete ili porodica čitaju njih. Molim vas dajte Liamu ono malo dostojanstva što mu je ostalo posle smrti da konačno počiva u miru. Hvala, Šeril.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cheryl (@cherylofficial)

LJubavna priča Šerli Kol i Lijama Pejna

Šeril i Lijam su se prvi put upoznali na takmičenju za talente "X faktor" 2008. godine, kada je sedela u žiriju, a Lijam došao na audiciju, tada je imao samo 13 godina.

Oni su nekoliko godina kasnije počeli romansu kada je Lijam nastupao u šou programu sa svojim bendom. Par je izašao u javnost sa svojom vezom 2016. godine, debitujući na crvenom tepihu u Parizu.

Sledeće godine, u martu 2017, par je dočekao sina. Ipak tačku na vezu su stavili već naredne godine, nakon čega su ostali u prijateljskim odnosima i zajedno odgajali sina.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas