Oglas
· · Komentari: 0

NEKADA SU BILE ISTE: Sestra Viktorije Bekam izgleda neprepoznatljivo - komentariše se da je preterala sa estetskim operacijama (FOTO)

Na rođendanu Viktorije Bekam pojavila se i njena sestra koju su mnogi jedva prepoznali

1713798483_Foto-Profimedia-Printscreen-Intagram-victoriabeckham.jpg
Foto: Profimedia, Printscreen/ Intagram - victoriabeckham
Oglas

Viktorija Bekam proslavila je veliki 50. rođendan, a na luksuznoj zabavi u Londonu, pojavila se i njena sestra Luiz koja nije često viđana u javnosti. Doduše, nekadašnja Spajsica bi tu i tamo podelila njihove zajedničke fotografije sa porodičnih okupljanja.

 

Reakcije su uvek bile iste - kada poredite Luiz sa Viktorijom iz mlađih dana, sestre kao da su bile bliznakinje. Ali, to se sada promenilo jer je, kako se čini, mlađa sestra krenula stopama starije i počela da preteruje sa filerima.

Najgore od svega je to što je promena usledila u roku od samo par meseci jer je, na poslednjim fotografijama koje je Viktorija podelila, Luiz izgledala sveže i prirodno, sa blago popunjenijim usnama nego inače.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Louise Adams (@louisesadams)

Sada je sestra Viktorije Bekam drastično smršala i čini se da je imala i određene korekcije na licu.

Na sve to, mnogima se nije dopao ni njen modni izbor, a komentari da izgleda starije nego što jeste gotovo su bili ispod svake objave. Metalik haljina u kombinaciji sa modelom tašne kojoj tu nije mesto, debela traka od brushaltera koja viri i prevelike veštačke trepavice, samo su dodatno naglasili sve ono što ne treba na Luiz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Louise Adams (@louisesadams)

Inače, o njoj se ne zna mnogo sem da je ona mlađa Viktorijina sestra i da ima 41 godinu i četvoro dece - Finlija, Liberti, Talulu-Mej i Kvinsija, koje je dobila u braku sa bivšim suprugom Darenom Fludom.

I Luiz je u svetu mode, te ima svoj butik u Engleskoj, zbog čega je haljina sa šljokicama koju je obukla za sestrin rođendan dodatno iznenadila sve.

Ipak, "modna katastrofa" je definitivno pala u drugi plan zbog intervencija na licu zbog kojih, kažu, da izgleda starije od slavne sestre. Mnogi sumnjaju da su korekcije zapravo uticaj nekadašnjih "Posh Spice", kako bi bila manje "obična", a više reprezentativnija, barem po merilima Viktorije Bekam.

(Wanted)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas