Oglas
· · Komentari: 0

Ćerka Viktorije Bekam sve više liči na majku: Ima samo 13 godina, a već u maminim haljinama (FOTO)

Harper Seven Bekam sa samo 13 godina ima istančan ukus i sve više liči na majku.

1727513786_profimedia-0912932633.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Trinaestogodišnja devojčica prisustvovala je modnoj reviji majke, Viktorije Bekam u Parizu, a zadivila je prisutne u prelepoj roze haljini. Haljina je iz linije njene majke koja je predviđena za odrasle, ali Harper jako želi da podrži majku, pa je sve češće viđamo u odeći koju je napravila njena mama.

Sa njom su bili njen otac Devid Bekam, koji ju je zaštitnički držao oko struka, i stariji brat, Kruz Bekam.

Harper je roze "slip haljinu" uparila sa odgovarajućom torbicom i belim japankama sa potpeticom. Kosu je pustila da pada, a na licu je imala malo neutralne šminke.

Foto: profimedia

David je nosio tamnoplavo odelo koje je upario sa plavom kravatom i crnim cipelama i kao i uvek bio vrlo elegantan, dok se Kruz odlučio za nešto urbaniji izgled.

Dejvid je pre polaska na reviju podelio porodičnu fotografiju, a kako kaže put do nje nije bio lak:

- Na putu do mamine revije, pokušaj da se fotografišemo je biop mali izazov. "Tata, pre nego što to objaviš, svi moramo da odobrimo“.

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas