Oglas
· · Komentari: 0

MILICA TODOROVIĆ POTVRDILA RASKID: Pevačica odlučila stavila tačku na vezu

Posle pisanja domaćih medija da je Milica raskinula vezu, pevačica se oglasila i to potvrdila

1717149251_Foto-Ataiamges.rs-A.A.-Milica-Todorovic.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A.
Oglas

Pevačica Milica Todorović raskinula je ljubavnu vezu sa Lazarom Granićem, a sada se prvi put oglasila i potvrdila da više nisu u vezi.

"Istina je, Lazar i ja nismo zajedno. Prosto su nam se putevi razišli. Ostali smo u dobrim odnosima, čujemo se s vremena na vreme i to je to".

Neimenovani izvor blizak Milici nedavno je progovorio o navodnim razlozima raskida.

- Vremenom je Milici sve više počelo da smeta to što je Lazar umnogome nezreliji od nje, ali nije želela da ga pritiska i menja već je pustila vreme u nadi da će se on spontano menjati. Postajalo joj je sve teže da prećuti to što joj smeta. U njemu nije prepoznala nikakvu ozbiljnost niti želju da grade ozbiljniju budućnost. Lazar je želeo da izlaze, da se provode, putuju i zezaju, a ona je odavno u fazi kada joj treba sklad, mir i parter sa kojim će imati želju da osnuje porodicu. Kod njega to nije osetila, a poslednje nedelje bile su joj nepodnošljive. Smetalo joj je kada je zagrli i poljubi, te je počela sve ređe da se viđa sa njim. Umesto da sa njom razgovara o odnosu, nastavio je da se ponaša klinac. Tada je pukla, našla se sa njim i ostavila ga. I dalje se prate na društvenim mrežama, ali je definitivno kraj.

(Blic/ Alo)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas