Oglas
· · Komentari: 0

"SVE JE TO DO BOGA, DO SUDBINE": Milica Todorović progovorila o potomstvu i svom ljubavnom životu

Pogledajte šta je imala da kaže

1724567261_ad753c5eaa223b8489e7401b9073e20c6c4bd394.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A.
Oglas

Pevačica Milica Todorović često zna da se našali na svoj račun, te otkad je kročila na javnu scenu važi za izuzetno zanimljivu, dopadljivu i pevačicu koja ima najbolji smisao za humor.

Ona nema problem ni da javno govori o svojim vezama i bivšim partnerima, te je tako nedavno otkrila da je članovi porodice često pitaju da li i kada planira potomstvo.

– Majka non stop, moj Instagram onaj DM gori od majke, ona lista one reels videe i kad god vidi neku bebu ona mi pošalje, ali obavezno devojčicu, ovakva da bude i ovakvu mašnicu da ima. Ja kažem: "Samo ti naruči" – rekla je Milica kroz smeh i dodala:

– Zezamo se na tu temu, ali ja kažem to je sve do Boga, do sudbine, pa kako bude…

Ona se potom osvrnula na svoje pređašnje veze.

– To nekako ide spontano. Ode jedan, dođe drugi, ali sve svekrve su predivne i dan danas se čujem sa svim svekrvama – rekla je pevačica, pa otkrila da dobija dosta poruka od udvarača.

- Dobijam ja poruke na Instagramu, kažu mi slatka si, mogli bismo da popijemo kafu, ja na to ne kažem ništa, šta da kažem kad ne poznajem čoveka. Ja moram nekoga da upoznam, pa da mi se svidi energija i kad nešto klikne, možemo da uđemo u neku priču – bila je iskrena Milica, prenosi "Grand", pa priznala da se među njima često nađu i oženjeni muškarci.

- Nervira me to, baš se iznerviram i samo iskuliram.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas