Oglas
· · Komentari: 0

Melina Džinović zbog cele drame OTIŠLA IZ SRBIJE: Pogledajte gde

Melina Džinović otputovala je u Monako usred skandala o razvodu gde je pronašla trenutni mir, ali kada se vraća, još nije poznato.

1713350810_secanje_na_angelinu_17032024_0083.JPG
Photo:ATA
Oglas

Vest o razvodu pevača Harisa Džinovića i modne dizajnerke Meline ne stišava se otkako se pojavila u javnosti, a pevač je u više navrata iznosio detalje njihovog braka, te se čini kako to njegovoj, sada već bivšoj ženi, nikako ne odgovara. 

Prema navodima medija, Melina je usred pritiska javnosti odlučila otići iz Srbije u kojoj godinama živi. 

Modna dizajnerka je još prošle nedelje otputovala u Monako, a odmor u toj zemlji joj je došao kao beg od stvarnosti, saznaje Blic. 

Melina je i ranije spominjala kako voli posećivati Monako, ali kada se vraća u Beograd, još nije poznato. 

Nedavno je u kući Harisa Džinovića na Senjaku nastao haos, nakon poseta njegove bivše supruge Meline.

Kako bi je izbacio iz vile, Haris je pozvao policiju, koja je brzo došla na lice mesta, nakon čega je Melina izjavila da je Haris maltretira. Policija je zatim privremeno Harisu oduzela pištolj koji je imao u kući, iako za njega ima dozvolu, nakon čega je pjevača sin Kan odvezao u policijsku postaju, gdje se zadržao satima.

Show buzz

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas