Oglas
· · Komentari: 0

Kim Kardašijan sama od razvoda sa Kanjeom: "Deca žele da mi pronađu partnera"

Kim Kardašijan se zvanično razvela od Kanjea početkom 2022. godine, godinu dana nakon što je podnela zahtev za razvod braka.

1723714131_a96415586bf8b966520bcd4774bdd289bb2fae5f.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Od tada u javnosti nisu postojali ni navodi o tome da ima novog partnera, što je i potvrdila u nedavnoj gostovanju kod Džimija Felona.

Ipak, ona je objasnila da njena deca žele da im mama bude ponovo zaljubljena.

- To je tako smešno jer moja deca pokušavaju da mi nameste sastanke. Oni su sada spremni, a ja nisam - rekla je nakon što je potvrdila da je sama.

- Oni su tako posebni. Prave spiskove. Seint želi da budem sa bilo kojim košarkašem ili fudbalerom - opisala je Kim scene iz njene kuće.

Kim deli četvoro dece sa Kanjeom Vestom,  ćerku Nort (11), sina Seinta (8), ćerku Čikago (6) i sina Psalma (5).

Podsetimo, Kanje se nedugo nakon razovda oženio Bjankom Censori, o čijem "neoblačenju" ne prestaje da se govori.

BONUS VIDEO


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas