Oglas
· · Komentari: 0

"IMAM DOKAZ DA SU ME KOLEGE SABOTIRALE": Sandra Afrika nikad iskrenije o estradi

Pevačica Sandra Afrika otvorila dušu

1719127345_1717749356_Foto-Ataiamges.rs-Sandra-Afrika-6677cd317fea1.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A.
Oglas

Sandra Afrika je nedavno u jednom podkastu totalno ogolila svoju dušu i otkrila do sada nepoznate detalje iz svog života.

Sandra je sada nastavila da otkriva nepoznate pojedinosti iz svog života i karijere, pa tom prilikom kazala da je na početku bilo mnogo onih koji su je "sabotirali".

- Od samog početka kada sam se pojavila, bila sam nekako kao levo smetalo. U smislu "ko je sada ona", i smetala sam tu donekle. Onda, kako su godine prolazile, ja sam nekako to svoje mesto opravdavala. Mislim, dokazivala, čovek se dokazuje dok je živ. Onda su me nekako, sad mogu da stanem iza toga i da tvrdim, da sam tek sad prihvaćena. Možda je to bilo godinama unazad, ali nisam videla svojim očima - priča Prodanovićeva, pa dodaje.

- Imam snimljen dokaz za to. Na početku karijere bilo je mnogo prepreka. Kolege su me često sabotirale, gubila sam nastupe zbog njih. Ali nisam se predala, nastavila sam da radim i borim se za svoje mesto na estradi - rekla je Sandra Afrika.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas