Oglas
· · Komentari: 0

"GUSKINE GUSKE GUSKA": Goca Lazarević odbila pesmu koja je postala vanvremenski hit u izvedbi Merime NJegomir

Pevačica Goca Lazarević je priznala da je napravila veliku grešku što je odbila ovu pesmu

1720430687_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Goca.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A.
Oglas

Pevačica narodne muzike Goca Lazarević priznala je u emisiji Divan Šou da je svojevremeno napravila veliku grešku što nije prihvatila pesmu svog bivšeg supruga koju je otpevala Merima NJegomir, a koja je i danas veliki hit.

- Ispala sam velika guska što nisam uzela "Ivanova korita". Takođe, žao mi je što nisam ja mogla, jer je to muška pesma, da otpevam "Vino točim a vino ne pijem"

Podelila je i zanimljivost vezanu za jednu od najlepših narodnih pesama, takođe Zaharovu kompoziciju koju je maestralno otpevao pokojni Stanoša Stošić:

- Recimo jedna od najljepših njegovih pesama je "Zbog tebe mome ubava". Nikad nisam bila dovoljno sujetna i dovoljno sebična. Ja sam mu rekla: "Zahare, moglo je to da se okrene i na žensku pesmu, ali kad je ovako daj je našem najvećem tenoru, Staniši Stošiću zato što će on to najbolje da otpeva. Ja sam surovo realna osoba čak i previše. Tako da to je bilo namerno.

Ipak za odbijaje pesme "Ivanova Korita" nema opravdanje za sebe:

- A za Ivanova korita to je strašno - guskine guske guska!

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas