Oglas
· · Komentari: 0

DANAS ŽIVI U LUKSUZU A NEKADA JE JEDVA IMALA ŠTA DA JEDE: Trnovita priča naše poznate folk pevačice

Goca Lazarević je rano ostala bez majke, a lavovski se borila kako bi sebi omogućila lagodan život

1730105464_Screenshot-2024-10-28-094815.png
Photo: printscreen-instagram
Oglas

Pevačica Goca Lazarević imala je jako teško detinjstvo, a danas zahvaljujući sopstvenom radu, živi u pravom luksuzu.

Goca Lazarević je rano ostala bez majke, a lavovski se borila kako bi sebi omogućila lagodan život.

Danas živi u dvospratnoj kući koja odiše luksuzom, a enterijer, nameštaj i suvenire je godinama donosila iz svih krajeva sveta.

Veliki hodnik nalazi se na samom ulazu u kuću, zidove krase skupocene slike, dok je dnevni boravak opremljen stilskim nameštajem od punog drveta. U trpezariji se nalazi veliki braon sto sa stolicama kao i brojni suveniri.

Na drugom spratu se nalazi nekoliko spavaćih soba i kupatila, a dom pevačice je ispunjen cvećem. Goca je vrsna domaćica, te se posebno pobrinula za kuhinju koja je opremljena svim kućnim aparatima.

Kako je sama jednom prilikom istakla, najviše voli da provodi vreme u dvorištu gde pije prvu jutarnju kafu.

- Najviše volim ujutru da prvu kafu popijem potpuno sama, u tišini, ali napolju u dvorištu. U stanju sam čak da sa skafanderom i kapom na glavi, čizmama izađem kada je hladno - rekla je Goca jednom prilikom za "Grand".

 

Kurir

Bonus video: 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas