Oglas
· · Komentari: 0

EMA RADUJKO OTKRIVA: Da li je radila plastične operacije? (FOTO)

Fanove je zanimalo da li je Ema nešto korigivala na sebi

1711180998_amig_show_30012024_0066--1-.JPG
photo:ATA
Oglas

Popularna pevačica, Ema Radujko, od kako je uplovila u estradne vode, ne prestaje da privlači pažnju domaće javnosti, a o njenim provokativnim kadrovima, pričao je celi region.

Mlada Ema, posebno je popularna među mlađom generacijom, a kako su danas društvene mreže, neizostavno sredstvo komunikacije i oglašavanja, ona je tu posebno ažurna.

Te gotovo svakodnevno na njenom Instagram nalogu, možemo videti neke vruće kadrove, a ovog puta je odgovarala na pitanja svojih fanova, a jedno od pitanja, posebno je privuklo pažnju, jer je reč o estetskim korekcijama, koje su na našim prostorima idalje tabu tema.

Fanove je zanimalo da li je nešto korigivala na sebi, te je Ema vrlo iskreno odgovorila:

Foto: pruintscreen/instagram-emaradujko

 

- Ništa nisam radila na sebi, niti planiram ali to ne znači da imam nešto protiv toga i da možda u nekom periodu života neću poželeti nešto da korigujem na sebi - napisala je Ema na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Radujko je priznala da njeni roditelji podržavaju njene provokativne spotove u kojima je često skoro naga, ali kako tvrdi još uvek nije prešla granicu: 

- Gledaju sve, naravno da postoji granica. Mislim da je do sada nisam prešla, niti ću, tako da nema loše reakcije roditelja, njima je skroz okej- tvrdi Radujko. 

(Alo)

Bonus video:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas